Marco Borriello

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Marco Borriello som aktiv spiller

Marco Borriello (født 18. juni 1982 i Napoli i Italien) er en italiensk fodboldleder og tidligere professionel fodboldspiller. Han er pr. 2019 sportsdirektør i kluben Ibiza-Eivissa.

Som aktiv spiller har han spillet for en række italienske klubber, herunder AC Milan, Sampdoria, Treviso, Reggina, Triestina, Empoli, SPAL m.fl.


Borriello har spillet for Italiens U21-hold 2001-2003, hvor han spillede han 11 kampe og scorede 6 mål.

I december 2006 blev Borriello testet positivt for doping efter en kamp for AC Milan. Han blev suspenderet fra klubben, og AC Milan solgte efterfølgende en andel af kontrakten til Genoa, som Borriello skiftede til.

Borriello debuterede for det italienske A-landshold den 6. februar 2008 mod Schweiz, hvor Borriello spillede de sidste 20 minutter.

Borriellos yngre bror, Fabio, er også professionel fodboldspiller og spiller[hvornår?] for FC Pro Vasto.

Efter Borriellos tilbagevenden til Milan, fik han ikke den største succes, før sæsonen 09/10. I sin første sæson var han plaget af en del skader, og fik ikke så meget spilletid derfor. Han scorede 2 mål. Et i ligaen og et i Uefa Cuppen. Men i denne sæson må man sige at 'Jack Sparrow' har blomstret. Han har scoret 3 vidunerlige mål mod Genoa, Siena og Parma. 2 af dem var saksespark og det sidst var et mål, som man må sige mindede om Van Bastens berømte mål. Borriello er oppe på 7 mål i denne sæson indtil videre, men man kan kun forvente flere.

Eksterne henvisninger[redigér | rediger kildetekst]

FodboldSpire
Denne biografi om en italiensk fodboldspiller er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.
Biografi