Morgendagens Heltinder

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
(Omdirigeret fra Morgendagens heltinder)

Morgendagens Heltinder er et netværk for iværksætterkvinder i Danmark. Morgendagens Heltinder blev stiftet som forening den 11. november 2001 som en udløber at et projekt for iværksætterkvinder under Teknologisk Institut. I dag er netværket bestående af over 500 innovative kvinder, der repræsenterer mere end 100 forskellige professioner. Netværket har lokalgrupper i København, Århus, Odense, Roskilde, Næstved, Horsens, Aalborg, Sydjylland og Sydhavsøerne.

Blandt netværkets kernesager arbejdes på at få en barselsfond for selvstændige indført i Danmark, da foreningen ser det som direkte hæmmende for iværksætteriet i Danmark at der ikke er etableret en sådan.

Foreningen Morgendagens Heltinder gik konkurs i 2009. Konkursboet blev købt af Fakultet for Executive Management, som nu er indehavere af netværket. Netværket er dermed i dag ikke længere en forening men alene et netværk for kvindelige iværksættere.

Årets Heltinde[redigér | rediger kildetekst]

Morgendagens Heltinder uddeler årligt en eller flere såkaldte heltindepriser til kvinder, som den mener skal hyldes, støttes og beundres.

Eksterne links og kilder[redigér | rediger kildetekst]

  1. ^ International Club Copenhagen: Entrepreneur Fair in Forum Copenhagen 10-11/9 2010. Awards to "Tomorrow´s Woman Heroes"
  2. ^ "Bettina Aller kåret som Årets Heltinde 2010 – Politiken.dk". Arkiveret fra originalen 13. september 2010. Hentet 10. september 2010.