Morten Poulsen

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Morten Poulsen (født 9. marts 1971), er en tidligere dansk fodboldspiller.

Karrieren startede i fødebyen Vorupør og i klubben Vorupør Boldklub. Han røg videre til naboklubben Sjørring BK som lilleputspiller og igen videre til Koldby-Hørdum IF som blev til Koldby-Hørdum-Hassing-Villerselv IF i Junior mesterrækken. Samme år blev han jydske mestre og topscorer i rækken. Skiftede i 1988 til AaB's ynglingehold i DM rækken. Som 1. års senior spillede han samlige kampe og samtlige minutter på Aab's Danmarkseriehold. Uden kontrakt flyttede han tilbage til hjemegnen og spillede 2 sæsoner for Nykøbing Mors IF i Danmarksserien. Inden det store karrierespring smuttede han forbi Thisted FC inden han i 1997 skiftede til Viborg FF.

De største sportslige meritter opnåede han ved at vinde pokalturneringen med Viborg FF i 2000, blive kåret til efterårets profil i SAS-ligaen i 1999 og blive udtaget til ligalandsholdet. Han havde en enkelt afstikker fra Viborg til AGF i 2002 inden han igen vendte tilbage til Viborg i 2004.

Han valgte at stoppe karrieren i 2005 i en alder af 34 år for at hellige sig civil karriere[1]. Han blev dog overtalt til et comeback kort efter af Thisted FC's træner Peter Enevoldsen. Thisted FC var lige rykket op i 2. division og Morten Poulsen var med til at rykke op i 1. division året efter. Han stoppede dog karrieren helt i 2006.

Eksterne henvisninger[redigér | redigér wikikode]

  1. ^ Morten Poulsen stopper karrieren Berlingske Tidende, 13. maj 2005


FodboldStub
Denne biografi om en dansk fodboldspiller er kun påbegyndt. Du kan hjælpe Wikipedia ved at tilføje mere.
Biografi