Pixeline i Pixieland

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Pixeline i Pixieland
Generelle oplysninger
Udvikler Krea Medie Rediger på Wikidata
Udgiver Krea Medie Rediger på Wikidata
Serie Pixeline Rediger på Wikidata
Motor Adobe Flash Rediger på Wikidata
Udgivet 2006
11. januar 2007 Rediger på Wikidata
Platforme Microsoft Windows
macOS
Nintendo DS
Game Boy Advance Rediger på Wikidata
Information med symbolet Billede af blyant hentes fra Wikidata.

Pixeline: i Pixieland er det tolvte spil i Pixeline serien. Spillet er fra 2006 og er udgivet af Krea Media.

Spillet starter med at Pixeline er draget til Pixieland, hvor både feer og gnomer bor på vær sin side af Styggefloden. Problemet er at det er 100 år siden at de har haft nået med hinanden at gøre, så Pixeline beslutter sig for at holde en kæmpe fest, for at de igen kan mødes. Til festen skal der bruges 12 af hver ting der skal bl.a. sys kjoler, brygges sodavand, støbes tallerkener og laves invitationer, skrive en festsang og laves raketter.

Tingene til disse må Pixeline skaffe i små minispil hvor man kan ved at fange krudtugler til raketterne, når man har tre krudtugler kan hun gå hen til en fe der laver fyrværkeri. Her skal der gennemføres endnu et minispil for at der kan puttes tre krudtugler ned i raketten.

Til sidst når Pixeline har samlet alle de ting der skal bruges til festen, bliver der holdt en kæmpe fest for feerne og gnomerne. [1]

Pixeline i Pixieland har senere fået legendestatus alene af den grund, at det er det sidste officielle spil til at udkomme på Game Boy Advance.

Referencer[redigér | rediger kildetekst]

  1. ^ Søtofte, Jesper (14. december 2006). "Pixeline i Pixieland". Gamesector.dk. Arkiveret fra originalen 15. juni 2016. Hentet 14. oktober 2016.
computerspilSpire
Denne computerspilsrelaterede artikel er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.