Punk'd

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Gå til: navigation, søg

Punk'd er et amerikansk skjult kamera practical joke tv-program, der bliver vist på MTV, produceret af Ashton Kutcher, der tidligere også har været vært. Serien havde premiere i 2003. Den er i besiddelse af en stor lighed med skjult kamera programmer som Candid Camera og TV's Bloopers & Practical Jokes, der også indeholdt practical jokes på berømte. At blive "punk'd" hentyder til at få udført en practical joke på sig selv, og at "punke nogen”, hentyder til at gøre en anden til et offer for programmets egen practical joke.

Den sidste sæson havde premiere i USA på MTV den 7. april 2007. Sæsonen inkluderede punks på Hilary Swank, Hayden Panettiere, Kelly Rowland, Zac Efron, Ashley Tisdale, JoJo, Kelis, Nelly Furtado, Chuck Liddell, Jewel, Magic Johnson, Kerr Smith, Freddy Rodriguez, Molly Sims, Evangeline Lilly, Bucky Lasek, Alyson Michalka, og John Cena blandt mange andre. Serien vil kulminere i starten af juni, med de kommende Punk'd Awards (priser). [1]

Kendte som er blevet punk'd[redigér | redigér wikikode]

Broom icon.svg Listeartikel
Denne artikel består primært af lister, der ikke stemmer overens med listenormen. Enten skal listen udvides så den stemmer overens med den gældende norm, eller også skal den omdannes til en ønskeliste og sættes på den passende kategori. Det er også en mulighed, at artiklens indhold præsenteres bedre i et andet format end listeformatet.

Kendte, der er blevet punk'd, men hvor episoden ikke er blevet vist[redigér | redigér wikikode]

Internationale versioner[redigér | redigér wikikode]


Fodnoter[redigér | redigér wikikode]

Eksterne henvisninger[redigér | redigér wikikode]