Skabelondiskussion:Harflertydig2

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Sletningsforslag: Skabelon:Harflertydig2

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag

Har indflettet denne skabelons funktion i {{harflertydig}}. Det fungerer på nedenstående måde:

Hvis man blot skriver {{harflertydig}} bliver det til:

Disambig bordered fade.svg For alternative betydninger, se Harflertydig2 (flertydig). (Se også artikler, som begynder med Harflertydig2)

Men hvis man derimod skriver {{harflertydig|Radio}} kommer det til at se sådan ud:

Disambig bordered fade.svg For alternative betydninger, se Radio. (Se også artikler, som begynder med Radio)

Så derfor:

mvh Christian Giersing [ disk // bidrag // e-mail ] 5. dec 2009, 18:24 (CET)

Symbol keep vote.svg Behold - {{harflertydig}} kan ikke bruges til at henvise til artikler med parenteser, men bliver den slettet, så lad de eksisterende beholde deres navne.
- Sarrus (diskussionbidrag) d. 26. dec 2009, 22:10 (CET)

Symbol comment vote.svg Kommentar Sarrus, det kan den da sagtens − prøv at se her:
Disambig bordered fade.svg For alternative betydninger, se Radio (flertydig). (Se også artikler, som begynder med Radio (flertydig))

mvh Christian Giersing [ disk // bidrag // e-mail ] 27. dec 2009, 07:16 (CET)

Du leverer jo selv beviset for, at den ikke virker :-). Den sidste del skal jo pege på denne side og ikke på Speciel:Præfiksindeks/Radio (flertydig)
- Sarrus (diskussionbidrag) d. 27. dec 2009, 11:51 (CET)
Kan løses ved at indflette en valgbar anden parameter. mvh Christian Giersing [ disk // bidrag // e-mail ] 27. dec 2009, 11:55 (CET)
Altså {{harflertydig|Radio|Radio}}? eller hvad?
- Sarrus (diskussionbidrag) d. 27. dec 2009, 11:58 (CET)
Helt rigtigt. mvh Christian Giersing [ disk // bidrag // e-mail ] 27. dec 2009, 12:01 (CET)
Okay :-).
- Sarrus (diskussionbidrag) d. 27. dec 2009, 12:03 (CET)
Finder det problematisk at give skabeloner der har været i brug i årevis en anden funktion end brugerne er vant til; Man skal kunne stole på at en skabelon gør det den oprindelig er lavet til. Så enten slet eller behold ikke noget flyt; I det her tilfælde tror jeg det må være Symbol keep vote.svg Behold - Nico 27. dec 2009, 12:04 (CET)
Christian Giersing: Nu har jeg haft brug for funktionen, men det virkede altså ikke, så jeg måtte bruge {{harflertydig2}} :-).
- Sarrus (diskussionbidrag) d. 29. dec 2009, 11:00 (CET)
Crystal Clear action apply.pngKonklusion:
Der kan ikke opnås enighed om sletning. --|EPO| COM: 4. jan 2010, 23:31 (CET)

Brugen af denne skabelon og tilsvarende skabeloner[redigér wikikode]

Jeg har kigget på brugen af {{harflertydig}} og fået ryddet op i brugen af den - specielt links til flertydig med (flertydig) skaber en del problemer.

Når jeg er igang, så vil jeg også rydde op i brugen af {{harflertydig2}}. Jeg kan se, at man har brugt denne istedet for skabelon harflertydig og jeg har kigget på prøvet at se om der kan gøres noget. For jeg kan se, at mange har haft problemer når jeg ser på sletningsdiskussionen. Men de problemer kan løses. Det har givet følgende punkter, som jeg vil prøve at rettet op på:

Den første gruppe er af typen {{harflertydig2|Sidenavn (flertydig)}} i artikel Sidenavn. Det vil jeg ændre til {{harflertydig}}. Det er vel reelt meningen. Det er 244 artikler, som kan ændres.

Den anden gruppe er af type {{harflertydig2|Sidenavn (flertydig)}} i artikel Sidenavn (noget). Det vil jeg ændre til {{harflertydig7|Sidenavn}}. {{harflertydig7}} er en nye skabelon, som bruger {{harflertydig}} til håndtering, men forenkeler brugen. Hvis er et bedre navn til den nye skabelon, så er jeg åben for det. Det er 609 artikler, som kan ændres.

Den tredje gruppe, hvor artiklenavnet i hhv. artiklen, hvor harflertydig2 bruge og den flertydig artikel, er mere forskellig. Fx Nora kommun/Nora (flertydig) og Krudtmagasin/Krudttårnet (flertydig). Her kan harflertydig7 også kunne bruges. Jeg overvejer at lave en liste over mulige steder, hvor kan ændres. Der er 329 steder, som kunne ændres.

Alle ændringer kan udføres med bot, så i behøver ikke rette manuel lige nu. Og når de er rettet, kunne det være en ide, at kigge på resten.

Jeg har et mindre problem med skabelon harflertydig2 - der mangler dokumentation. Det, som bør være, er både, hvad man kan bruge til og hvad man ikke skal bruge til. Evt. henvisninger til andre muligheder. Generelt har dokumentation være sparsom på området. Noget til forbedring.

Men nu og her kunne være rart at få en debattere hvordan de her skabeloner bruges nu og i fremtiden.--Steen Th (diskussion) 16. apr 2018, 15:00 (CEST)