Skabelondiskussion:Infoboks fiktiv person

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Parametre[redigér wikikode]

Parametrene "andet" og "noter" vises ikke.

Parameteret "tilhørsforhold" er tilknyttet P937 som er "arbejdssted", kunne man ikke tilføje eller ændre til P463 der er "medlem af"? 90.184.162.163 6. mar 2017, 10:11 (CET)

Det er hermed gjort. •   Rodejong   💬 ✉️ 6. mar 2017, 12:18 (CET)
Tak. 90.184.162.163 7. mar 2017, 19:37 (CET)

Infobokse[redigér wikikode]

Der findes andre infobokse som med fordel kunne sammenskrives med denne; {{Infoboks Lost-profil}} og {{Infoboks Twilight-person}}. Jeg mener, at have set en for manga og/eller anime, men kan ikke finde den igen. Men i det tilfælde, kunne man tilføje et parameter med blodtype, har heller ikke endnu fundet nummeret på Wikidata. 90.184.162.163 7. mar 2017, 19:37 (CET)

{{Infoboks Naruto-figur}} måske, der findes flere i Kategori:Biografi infoboksskabeloner. TherasTaneel (diskussion) 7. mar 2017, 21:41 (CET)

Nye labels[redigér wikikode]

I forbindelse med tilføjelsen af wikidata er der kommet nogle nye felter med tilhørende labels, fx religion, politik og sprog. Men der er også sket det, at enkelte eksisterende felter har skiftet label, for at bruge navnet fra wikidata i stedet. F.eks. hedder det gamle felt Nationalitet nu Statsborger. Det mener jeg generelt ikke man kan, fordi det ændrer de allerede eksisterende infobokse, hvor man har udfyldt parameteren nationalitet i den tro, at det ville komme til at stå i et felt kaldet Nationalitet. Der er noget uenighed om nationalitet og statsborgerskab kan anvendes synonymt. For at undgå den diskussion, synes jeg at vi igen skal kalde feltet Nationalitet når nationalitet anvendes som parameter, og så kun bruge et felt kaldet Statsborger når det er udfyldt vha wikidata eller parameteren statsborgerskab. Det samme gælder for andre lignende felter.--Weblars (diskussion) 1. sep 2017, 09:29 (CEST)

Nationalitet og Statsborger er da to forskellige ting, og hvorfor har du slettet feltet køn i infoboksen (i sandkassen) ?? ---Zoizit (diskussion) 14. sep 2017, 21:33 (CEST)
Ja, det var en fejl at fjerne Køn helt. Jeg har delvist sat den tilbage, men jeg synes ikke den skal hentes fra wikidata. Det er jo sjældent at det er relevant. I forvejen lader det til at feltet bliver udfyldt uden grund. Hvorfor skal man oplyses om, at Jack Bauer er en mand. Det er vel åbenlyst. Der er måske tilfælde, hvor feltet er relevant. Angående Nationalitet og Statsborger, så er du vel enig i de skal have hver deres felt, når du synes at det er to forskellige ting. Jeg har også lavet nogle andre ændringer som man kan se af eksemplerne i testcases.--Weblars (diskussion) 15. sep 2017, 17:34 (CEST)

Ser ud som om denne skabelon er rettet mod serier[redigér wikikode]

Hej ,

Jeg undrer mig over at denne parameter

|optræden =

optræder i visningen som "Set i".
F.eks. i artiklen Galadriel ser man

Set i Ringenes Herre,
Silmarillion,
Efterladte historier

hvilket jo er forkert, da der er aldrig er nogen der har set Galadriel i "Efterladte historier". Der er dog mange der har læst om hende der.

Når nu parametren hedder "optræden" var det så ikke bedre med en tekst "Optræder i" der sprogligt kan dække både tekst og skuespil ? --Honymand (diskussion) 26. aug 2019, 21:45 (CEST)