Skabelondiskussion:Infoboks lægemiddel

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

For bred infoboks[redigér wikikode]

Jeg har dd. omskrevet skabelonen til at anvende {{Infoboks}}, men var ikke sikkert på hvordan man laver en collapsible i et data-felt, så InChI og InChI-nøgle er altså blevet til almindelige felter. Hvis det nogle steder gør infoboksen grim (for InChI-variabler er ENORMT lange) så sig til, så må vi finde en anden løsning... --Metalindustrien A/S (tidligere Lhademmor) 21. nov 2016, 19:18 (CET)

Se {{WikiprojektBannerSamling}} Metalindustrien A/S. Så har du en god eksempel. Med venlig hilsen,  Rodejong  diskussion 21. nov 2016, 22:30 (CET)
Æhh... på hvad? --Metalindustrien A/S (tidligere Lhademmor) 22. nov 2016, 14:40 (CET)

Se på Amlodipin, infoboksen skal på en eller anden måde afgrænses i hvor meget den breder sig. TherasTaneel (diskussion) 21. maj 2017, 22:24 (CEST)

Mit forsøg her var ikke helt godt. Måske en eller anden kan finde en bedre måde at få 'vis/skjul' til at virke – jeg afprøvede med inspiration fra fx Figaros Bryllup. Det kan måske kombineres med en måling på strengens længde, så vis/skjul kun bruges hvis stengen er for lang, se Modul:String#len. Måske Rodejong kan ordne det når han kommer tilbage?
-- Mvh PHansen (diskussion) 22. maj 2017, 09:50 (CEST)
@PHansen: Rodejong er (nu) bandlyst fra at redigere, men problemet er der stadig. Er der andre som du håber kan ordne det i stedet? TherasTaneel (diskussion) 9. mar 2019, 04:34 (CET)
@Metalindustrien, TherasTaneel og PHansen: Jeg har puttet InChI og SMILES i sammenklappelige lister. Udseendet er måske ikke helt perfekt, men bedre end før synes jeg. --Kartebolle (Dipsacus fullonum) (diskussion) 4. maj 2019, 09:10 (CEST)