Skabelondiskussion:Iwuser

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Jeg har fundet en mindre fejl i skabelonen.
Hvis man bruger eksemplet {{iwuser|German|main=de}}, vil skabelonen sige "This user mainly contributes to the German. You can find more information about the user on. "
Problemet? Linket mangler i slutningen af sætningen, og dukker i stedet op som et Interwiki-link på brugersiden.
Jeg vil helst ikke rode for meget med skabelonen, men vil det ikke virke hvis der tilføjes et ":" før {{{main}}} i kodedelen [[{{{main}}}:User:{{PAGENAME}}]]?
Eller er jeg helt ude i skoven?
~ Mads Ren`ai 18. sep 2008, 16:04 (CEST)

Nej det er helt rigtigt, hvad du foreslår. Havde glemt det, men retter det nu, tak :) --CarinaT 18. sep 2008, 16:09 (CEST)
Hov nej, det var da ikke det, der var galt. Jeg fikser det lige... --CarinaT 18. sep 2008, 16:11 (CEST)

Nyt argument[redigér wikikode]

Hvis der er et argument for Meta, burde der næsten også være et for f.eks. Commons? mvh Christian Giersing [ disk + bidrag + e-mail ] 28. maj 2009, 19:53 (CEST)

Sletningsforslag[redigér wikikode]

Sletningsforslag: Skabelon:Iwuser

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag

Hej, jeg kan ikke se at {{Iwuser}} er relevant mere da ingen bruger den, og reglerene er ændret siden. Vi rediger ikke på andres brugersider uden nogen grund.

  • Symbol delete vote.svg Slet --Simeondahl (diskussion) 4. mar 2013, 18:17 (CET)
  • Symbol comment vote.svg Kommentar - Hvor kan du se at ingen bruger den? For jeg kan da se det modsatte, blot ved at se på hvilke sider der henviser til den? mvh Tøndemageren (diskussion) 4. mar 2013, 18:23 (CET)
  • Symbol keep vote.svg Behold - skabelonen er i følge Hvad linker hertil brugt på 500+ sider så skabelonen bliver brugt. --Wholle (diskussion) 4. mar 2013, 18:46 (CET)
  • Symbol keep vote.svg Behold Der henvises da til brugen af den på den engelske {{welcome}}, og skabelonen er da fortsat en ok nem måde for ikke-danskforstående brugere at give bare en lille smule info om sig selv på. God aften fra Christian Giersing [ disk // bidrag // e-mail ] 4. mar 2013, 18:50 (CET)
  • Symbol keep vote.svg Behold - Den bruges da. Og, hvis vi sletter den, skal vi da først til at redigere på andres brugersider, hvilket vi jo ikke behøver, hvis vi beholder den :-). Desuden: Hvilke regler talet du om, Simeondahl? Den er da beregnet til, at folk selv sætter den på deres brugerside.
    - Sarrus (db) d. 4. mar 2013, 19:33 (CET)
  • Symbol keep vote.svg Behold jf. Wholle --Cgtdk (diskussionbidrag) 4. mar 2013, 19:35 (CET)
  • Symbol keep vote.svg Behold - Hmm... Så er den vist relevant nok :-) Have ikke regnet med det, så derfor oprettede jeg dette i uvidenhed. Jeg undskylder. --Simeondahl (diskussion) 4. mar 2013, 20:33 (CET)
Crystal Clear action apply.pngKonklusion:
Brugeren der oprettede forslaget, har selv trukket det tilbage, så det må anses for at skulle beholdes. Det er samtidig det der virker til at være stemning for. mvh Tøndemageren (diskussion) 5. mar 2013, 12:44 (CET)