Skabelondiskussion:SHurtigslet

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Godaften de damer. Jeg vil gerne høre kort fra InsaneHacker, hvad angår denne redigering. Hvis man kigger på de to norske sletteskabeloner, {{S-Slett}} og {{S-Hurtigsletting}}, så kan man (ihvertfald jeg gør) tydeligt se, at skabelonerne har hver sin betydning. Hvis du spørger mig, så synes jeg, at man skal lave sådan en ændring efter en afstemning, eller spørge andre om det er en god idé på IRC-kanalen. Dette er min mening, så andre har nok en anden. Med venlig hilsen fra EeveeSylveon 25. dec 2017, 21:53 (CET)

Man laver ikke afstemninger fra afsættet af, men diskuterer ændringerne med henblik på nogenlunde enighed/konsensus. Jeg har ikke taget det op på diskussionssiden først idet jeg ærligt talt troede at det var ukontroversielt, men det er der så åbenbart andre der ikke synes. Jeg har ikke overskud til at diskutere ændringen af et ikon på 25px der ikke materielt ændrer på budskabet i skabelonen, så lad det endelig stå. […] -- InsaneHacker 🕊️ (🗨️) 25. dec 2017, 22:08 (CET)
Jeg har ingen holdning til et farvevalg som det foreliggende (og hvis jeg har, så er jeg nok enig med InsaneHacker), men jeg har en holdning til, hvorvidt IRC er et velegnet forum til at diskutere emner som det foreliggende. IRC er fint kommunikationsredskab, men det kan ikke - og skal ikke - være en substitut for diskussioner på Wikipedia. Jeg medgiver dog, at ting kan være så "små", at en uformel drøftelse på IRC kan være fin m.h.p. at stikke fingeren i jorden, men større ændringer bør altid ske efter diskussion på Wikipedia. Skabelonens farve er i petitesseafdelingen. --Pugilist (diskussion) 25. dec 2017, 22:34 (CET)
Jeg er for så vidt enig med dig i dine principielle betragtninger Pugilist, men hvorfor lægger du IRC for had, Wikipedianerne kontakter også hinanden i FB-gruppen, i private FB-beskeder, per sms, per email osv. Diskussionen her hører vist hjemme i Landsbybrønden, flyt den gerne. --Madglad (diskussion) 26. dec 2017, 04:05 (CET)
Jeg lægger bestemt ikke noget for had. Tværtimod skriver jeg, at IRC er et fint kommunikationsredskab. Mit budskab er blot, at IRC (af gode grunde) ikke er en del af Wikipedia, og at IRC ikke bør være substitut for kommunikation, der bør føres på diskussionssider, hvor alle kan følge med og kan gå tilbage i diskussionen. Det er vigtigt, at Wikipedia er åben for alle. —Pugilist (diskussion) 26. dec 2017, 11:30 (CET)
Om symbolet er rødt eller orange er en bagatel af en så ubetydelig størrelse, at det som udgangspunkt ikke er noget man forlods behøver at diskutere stolpe og og stolpe ned i ugevis. Det er vel derimod en fordel, hvis den (som argumemteret af InsaneHacker) ser nogenlunde ud som de andre sletteskabeloner - omend jeg forholder mig neutralt til dette spørgsmål. Uanset farven signalerer ikonet det samme. Der er ikke ændret på ordlyden, kun på farven. InsaneHacker har været dristig og foretaget en ændring vedkommende anså som værende ukontroversiel. Det er ok at være uenig i en given handling, men så kan man diskutere det uden at skælde ud. Ikke for at give fripas til alle redigeringer, udiskuteret, men hvis alt forlods skal diskuteres i flere uger eller måneder, dør Wikipedia. Glem ikke vejen til konsensus: Fil:Vejen til konsensus.svg. IRC bør diskuteres andetsteds.
Når det så er sagt, må skabelonen have begrænset anvendelse i sletningsdiskussioner. Når der først er en sletningsdiskussion bør den ligge i mindst syv dage, som vejledningen siger. Der kan jo komme en bruger efter f.eks. seks dage, der har et argument, alle må bøje sig for. Den bør kun bruges, hvor man betragter det som 100% oplagt, at den skal slettes straks.
- Sarrus (db) d. 26. dec 2017, 11:52 (CET)
Sarrus, kan vi ikke være enige så langt at skabelonen kun bruges i undtagelsestilfælde, hvor der rejst en slettediskussion, hvor det er mere relevant at hurtigslette? De principielle spørgsmål bør ganske rigtigt klares andetsteds. --Madglad (diskussion) 26. dec 2017, 12:01 (CET)
Det var vist også det jeg skrev, ikke?
- Sarrus (db) d. 26. dec 2017, 12:05 (CET)
Jo, alle er vist enige. --Madglad (diskussion) 26. dec 2017, 12:29 (CET)

Ændring til Symbol speedy delete vote.svg[rediger kildetekst]

Kan ikonet ændres til Fil:Symbol speedy delete vote.svg så alle sletteikonerne har samme bredde? Det er samme farve som den nuværende så det er nemt at differentiere den fra den orange {{SSlet}}. -- InsaneHacker 🕊️ (🗨️) 17. maj 2018, 10:52 (CEST)[svar]

Det kan ikke ændres uden videre, da de afgivne meningstilkendegivelser ikke må ændres. Jeg støtter i øvrigt ikke forslaget - jeg ser intet behov for at harmonisere bredden, og jeg synes at det er fint at ikonet skiller sig lidt ud, da det egentligt signalerer at diskussionen ikke burde have været startet, men kan konkluderes straks. --Madglad (diskussion) 17. maj 2018, 10:59 (CEST)[svar]
Fair nok, men det viser så også at det er en dum ide at bruge transklusion i stedet for substituering når man laver stemme/debatskabeloner. -- InsaneHacker 🕊️ (🗨️) 17. maj 2018, 11:11 (CEST)[svar]

Det gælder måske alle skabeloner, men det er nok en diskussion, der må tages på Landsbybrønden. --Madglad (diskussion) 17. maj 2018, 11:52 (CEST)[svar]