Skabelondiskussion:Støbeskeen

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Oprettelse[rediger kildetekst]

Denne skabelon er oprettet som led i diskussionen af Wikipedia:Landsbybrønden/POV, selvbiografier og meget andet fordi jeg havde et konkret eksempel på en artikel, der ellers "bare" skulle slettes (Jon & Jules).

Når diskussionen er afsluttet, så skal skabelonen rettes eller slettes. Eller den kan selvfølgelig også rettes under diskussionen. --MGA73 8. okt 2009, 20:38 (CEST)

Skabelonen er nu erstattet af "støbeskeen" og jeg har flyttet meddelelsen hertil. Bare så der er en forklaring til den stakkels artikel, der er "prøveklud" :-) --MGA73 8. okt 2009, 22:08 (CEST)

Genoprettelse[rediger kildetekst]

Skabelonen er genoprettet i et forsøg på at genoprettet WP:Støbeskeen. mvh Tøndemageren (diskussion) 9. aug 2019, 11:02 (CEST)

Den bør vel have en parameter, der angiver afslutning og overflytning til navnerum? —Arne (Amjaabc) (diskussion) 18. aug 2019, 20:10 (CEST)

Hvordan bevares historikken, og hvordan undgår vi at der opstår to artikler der opdateres sideløbende. Når jeg ser på Wikipedia:Støbeskeen/Team Rynkeby og Team Rynkeby, blev den flyttet til støbeskeen, men der blev fortsat arbejdet på den i artikkelrummet. Når jeg ser på Wikipedia:Støbeskeen/Copenhagen Business Academy og Copenhagen Business Academy, så er indholdet fra støbeskeen blevet kopieret til artikkelrummet, men historikken fremgår ikke af artiklen.

Jeg tænker at Støbeskeen skal håndteres på følgende måde:

  1. En artikkel flyttes fra artikkelrummet til støbeskeen, og der efterlades en redirect.
  2. Denne redirect skal skrivebeskyttes, så den ikke overskrives af en ny artikel.
  3. Når artiklen i støbeskeen er klar, skal redirect'en slettes, og artiklen flyttes fra støbeskeen til artikkelrummet.

--Kjeldjoh (diskussion) 20. aug 2019, 08:36 (CEST)

Støbeskeen er nedlagt, hvorfor dit forslag er irrelevant. Med det sagt, så skal der ikke være redirect til Støbeskeen. Den artikel der flyttes (den flyttes med historik), skal blot slettes. mvh Tøndemageren (diskussion) 20. aug 2019, 09:58 (CEST)
Nu bliver jeg forvirret, du skriver nu at "Støbeskeen er nedlagt", men her og her skriver du om at genoprettet Støbeskeen. Hvorfor skal der ikke være et redirect til Støbeskeen? Det vil sikre at der ikke arbejdes på to forskellige versioner. Der skal måske tilføjes "NOINDEX", så siden ikke kommer med hos Google.--Kjeldjoh (diskussion) 20. aug 2019, 10:13 (CEST)
Læs diskussionen på Støbeskeen - støbeskeen er nedlagt igen. mvh Tøndemageren (diskussion) 20. aug 2019, 10:21 (CEST)
Tak, jeg havde ikke set Wikipedia-diskussion:Støbeskeen--Kjeldjoh (diskussion) 20. aug 2019, 10:25 (CEST)