Skanderborg-Odder Center for Uddannelse

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

SCU – flere ungdomsuddannelser under samme tag

SCU står for Skanderborg-Odder Center for Uddannelse. SCU har områdets største samlede udbud af ungdomsuddannelser: Handelsgymnasiet HHX, den gymnasiale erhvervsuddannelse EUD/EUX Business, 2-årig HF, HF-enkeltfag, VUC og AVU. I alt går omkring 1.000 elever på SCU. Skolens direktør er Pia Marlo.

På SCU er der fokus på trivsel og tryghed, og det gode studiemiljø og elevindflydelse vægtes meget høj. SCU er en innovativ, dynamisk og ambitiøs uddannelsesinstitution og drives ud fra fællesværdierne: Respekt, Nysgerrighed, Dannelse, Engagement og Fællesskab.

Kilder og henvisninger[redigér | rediger kildetekst]

Der er for få eller ingen kildehenvisninger i denne artikel, hvilket er et problem. Du kan hjælpe ved at angive troværdige kilder til de påstande, som fremføres i artiklen.
SkoleSpire
Denne artikel om en skole, en uddannelsesinstitution eller uddannelse er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.
Denne artikel om en bygning eller et bygningsværk kan blive bedre, hvis der indsættes et (bedre) billede.
Du kan hjælpe ved at afsøge Wikimedia Commons for et passende billede eller lægge et op på Wikimedia Commons med en af de tilladte licenser og indsætte det i artiklen.
Denne artikel kan blive bedre, hvis der indsættes geografiske koordinater
Denne artikel omhandler et emne, som har en geografisk lokation. Du kan hjælpe ved at indsætte koordinater i wikidata.