Forskel mellem versioner af "Cynthia Watros"

Spring til navigation Spring til søgning
Ingen ændring i størrelsen ,  for 11 år siden
m
Typo fixing, Replaced: istedet → i stedet (3),
m (Typo fixing, Replaced: istedet → i stedet (3),)
| teenchoiceadwardspriser =
}}
 
 
Denne side blev senest ændret den 18. januar 2009 kl. 23:58. Al tekst er udgivet under GNU Free Documentation License.
 
== Karriere ==
 
=== Uddannelse ===
 
I [[1994]]-[[1998]] var hun med i [[Columbia Broadcasting System|CBS]] [[soap opera]] [[Guiding Lightning]] som Annie Dutton. Hendes karakter var en [[sygeplejske]] som var heroinafhængig, men hun vandt anerkendelse da hendes karakters rival Reva Shayne (spillet af Kim Zimmer) gjorde hende til en intrigant skurk. 1998 vandt Watros en Daytime Emmy Award som "Strålende hovedskuespiller" for hendes rolle i [[Guiding Light]].
 
I 1998 tog hun midlertidigt rollen som Victoria Hudson McKinnon i [[Another World]] istedeti stedet for [[Jensen Buchanan]] fordi hun skulle på barsel.
 
=== Aftenserier ===
* Efter [[Titus (tv-serie)|Titus]] var taget af skærmen, tog hun rollen som Kellie Newmark i [[The Drew Carey Show]], som en erstatning, da [[Christa Miller]] blev skrevet ud. Watros spillede rollen fra 2002-[[2004]]. Som en velkomstgave, sendte Drew Carey hende blomster én gang hver uge.
* Fra [[2005]]-[[2006]] blev hun castet i [[American Broadcasting Company|ABC]] hitserie [[Lost]]. Hun spillede psykolog [[Libby (Lost)|Libby]], som var en af passagerene i halepartiet, der styrtede ned på en anden strand, på den anden side af øen. Hun var kun med i sæson 2. I slutningen af sæson 2 (i afsnittet [[Two for the Road (Lost)|Two for the Road]]), Libby blev skudt og dræbt af [[Michael Dawson]] (spillet af [[Harold Perrineau]]) sammen med Ana Lucia Cortez (spillet af [[Michelle Rodriguez]]). Hun har dukket op som gæstestjerne senere i serien efter hendes karakters død, hvor hun var i [[flashback]]s og [[åbenbaring|visioner]]/[[hallucination]]er for andre karaktere.
* [[The Rich Inner Life of Penelope Cloud]]: [[Columbia Broadcasting System|CBS]] [[2007]] komedie, der handler om en tidligere litterære [[geni]] der har en [[åbenbaring]] og følger [[optimisme]] istedeti stedet for [[kynisme]]. Skabt af [[Jeff Greenstein]]. [[Marisa Tomei|Tomei]] fik hovedrollen og Watros fik en lidt mindre rolle.
 
Efter hun blev skrevet ud af [[Lost]], filmede Watros en [[pilotepisode]] for [[Columbia Broadcasting System|CBS]] serie [[My Ex-Life]]. Hun spillede hovedpersonens (spillet af [[Tom Cavanagh]]) eks-kone i pilotepisoden. Men serien blev aldrig lavet, så det blev til en tv-film istedeti stedet.
 
== Privatliv ==
* ''[[Gossip Girl]]'', afsnit 42 (2009) - Ung Celia 'CeCe' Rhodes
* ''[[CSI: Crime Scene Investigation]]'', afsnit 206 (2009) - Barbie Aubrey
 
{{DEFAULTSORT:Watros, Cynthia}}
 
== Eksterne henvisninger ==
* {{imdb navn|0735442}}
 
{{DEFAULTSORT:Watros, Cynthia}}
[[Kategori:Tv-skuespillere]]
[[Kategori:Tv-skuespillere fra USA]]
25.771

redigeringer

Navigationsmenu