Forskel mellem versioner af "Brugerdiskussion:KnudW/Arkiv 20"

Spring til navigation Spring til søgning
m
Automatisk arkivering af diskussionsside
m (Automatisk arkivering af diskussionsside)
m (Automatisk arkivering af diskussionsside)
:Hejsa. En sokkedukke er betegnelsen for en konto, som anvendes af en eller flere brugere, som i forvejen har en konto. Som regel er dette ikke noget problem, men der har desværre været tilfælde, hvor brugere har anvendt både 5 og 10 forskellige konti for at få sin vilje igennem og generelt været til gene.
:Konti kan ikke nedlægges, men du kan evt. beslutte dig for hvilken en du vil anvende for fremtiden og så nøjes med den. Du kan evt. også få spærret den anden, så du ikke kommer til at bruge den ved et uheld. mvh [[Bruger:Knud Winckelmann|Knud Winckelmann]] ([[Brugerdiskussion:Knud Winckelmann|diskussion]]) 23. apr 2013, 14:52 (CEST)
 
== Om saunagus ==
 
<!-- Autoarchive timestamp: 201304250705 please do not change this line-->
Hvad gør jeg galt siden mit indlæg på Det Danske Saunaselskabs vegne hele tiden forsvinder?
Det er godt nok nyt for mig, at lægge tekst ind på Wikipedia, så jeg gør måske noget forkert?
Teksten er i hvert fald seriøs nok om end lidt lang. Er det tekstens længde, der ikke duer eller hvad.
Dette var andet forgæves forsøg?!
Med varme saunahilsener
Det Danske Saunaselskab (medlem af the International Sauna Association, ISA)
Formand (og bestyrelsesmedlem i ISA)
Michael B. Jensen
Vildtbaneparken 74 D
2635 Ishøj
Fon: 22990493
Skype fon: Mbesnier
E-mail: michael-jensen@ishoejby.dk
Hjemmeside: www.saunaselskab.dk
Facebook side: http://www.facebook.com/saunaselskab
{{skrev|83.92.10.122}}
:Hejsa. Som jeg skrev på din diskussionside, så er det problematisk at kopiere en stor bunke tekst ind i bunden af en artikel. Jeg vil foreslå at du læser velkomsten på din side, som bekriver hvordan man udvider en artikel, så den den opfylder kravene til stil, formatering og kilder. Spørg endeligt, hvis der er noget du er i tvivl om. Mvh [[Bruger:Knud Winckelmann|Knud Winckelmann]] ([[Brugerdiskussion:Knud Winckelmann|diskussion]]) 26. apr 2013, 13:40 (CEST)
 
 
== Tip ==
 
Hej, Knud artikelopretteren har benyttet sig af et nyt nu (slettet) trick på engelsk wiki hvor der var permanent blokering for oprettelse af artikel. Han, oprettede artiklen under fejlstavninger bl.a [[Daniel NIazi]] samt som [[Daniel Niazi (founder)]]. Bare, så du ved hvilke midler han måske vil bruge før artikeloprettelsens blokering udløber/hvis den bliver permanent blokeret. Han har også oprettet dem på engelsk under [[Daniel Niazi Jacobsen]] samt [[Daniel Niazi Nappen Jacobsen]]. Jeg, fandt dem selv ved at søge Daniel Niazi wiki på google hvilket er en god måde at vise hvor han ellers genopretter artikler/fjerner sletningsmarkerer. Vh. --[[Bruger:Trade|Trade]] ([[Brugerdiskussion:Trade|diskussion]]) 25. apr 2013, 10:31 (CEST)
: Ja, jeg har godt lagt mærke til det. Lad os se om den dukker op igen og så tage den derfra. Mvh [[Bruger:Knud Winckelmann|Knud Winckelmann]] ([[Brugerdiskussion:Knud Winckelmann|diskussion]]) 26. apr 2013, 13:40 (CEST)
12.785

redigeringer

Navigationsmenu