Brugerdiskussion:KnudW: Forskelle mellem versioner

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Content deleted Content added
m Automatisk arkivering af diskussionsside
Linje 125: Linje 125:
De bedste hilsner,
De bedste hilsner,
Nana Francisca
Nana Francisca

== Forsøg på at oprette min egen side ==

Jeg har forgæves forsøgt at oprette min egen side med især mine aktiviteter som skuespiller.

Jeg ser i dag, at du på et tidspunkt har slettet min side, hvorfor egentlig det?

Kan man få en forståelig vejledning i, hvordan man gør det rigtigt?

På forhånd tak.

De bedste hilsner Ole Dupont

Versionen fra 14. apr. 2014, 16:52

Kontaktinformation

Dette er KnudWs diskussionsside, hvor du kan efterlade beskeder til KnudW.


Denne diskussionsside bliver automatisk arkiveret af Dawikibot. Se mere på Skabelon:Autoarkiv.
Seneste opdatering: 14. Apr 2014 15:53

Arkiver


hærværk mod esther ahlstrøm

Esther Ahlstrøm er slettet to gange. Der mangler kilder. De ville være kommet. Det er ikke muligt at diskutere med Pixi. Jeg er ikke bruger. Jeg har fjernet mine sidste oversættelse. Det er overflødigt at oversætte Beethoven til dansk. Hærværk nærmest.

Og Knud Winckelmann levner heller ikke artiklen en chance. . Artikler virker ikke som brugernavn. Artiklen om 2. verdenskrig har længe savnet en kærlig hånd. Min holder nok en pause. (Skrev 77.215.143.98 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Hejsa. Jeg tager ikke stilling til Ahlstrøms notabilitet, men en artikel skal bestå af mere en trekvart linje. Jeg har gendannet artiklen og oprettet Wikipedia:Sletningsforslag/Esther_Ahlstrøm, så den kan diskuteres. Mvh Knud Winckelmann (diskussion) 18. mar 2014, 09:29 (CET)

Bi Skaarup

Her er dødsfaldet omtalt i Kristeligt Dagblad!

Mange hilsner Kristian Ditlev Jensen(Skrev 2.105.161.186 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Tak for det. Der er siden hen kommet flere kilder til og jeg kan se at artiklen er blevet udvidet. Mvh Knud Winckelmann (diskussion) 23. mar 2014, 10:53 (CET)

ØsterBO

Hej Knud

Hvad er grunden til at ØsterBO som er en boligforeningen ikke må oprette en side, når mange andre boligforeninger har oprettet en side ? Eks. vis DAB, KAB mm.fl. Kan godt se, at foreninger ikke "må" oprette sider, men det ee kun en forening i ordets forstand. Syntes da historien bag boligforeningerne er vigtigt, når man tænker over at der 560.000 almene boliger i Danmark og 1 mill mennesker bor i dem.

ØsterBO (diskussion) 25. mar 2014, 10:42 (CET) Mvh Ulrik

Hejsa. Problemet med jeres bidrag er at det fremstår som ren reklame og ikke som en neutral artikel. Erfaringen viser at man ikke kan forholde sig objektivt til emnet, når man er tæt på.
De andre artikler om boligselskaber fremstår som deciderede artikler, med kilder og uden reklamebudskaber. Desuden er bl.a. KAB ikke oprettet af dem selv, men af en neutal bruger, der har ment at det var relevant med en artikel.
Derfor vil vejen frem være at vente på at udenforstående brugere mener at det er relevant med en artikel om ØsterBo, for dermed at få en neutral, kildebelagt artikel, der overholder kvalitetskravene. mvh Knud Winckelmann (diskussion) 25. mar 2014, 11:03 (CET)

Rette forældede links

Hej Knud

Jeg har flere steder rettet forældede links til sporvognsrejser.dk. Jeg kan se at du nogle af stederne har fjernet mine rettelser. Er det ikke okay at jeg retter linkene?

Jeg vil bare lige høre dig ad inden jeg retter flere for at sikre at det ikke er molbo-arbejde jeg udfører på Wikipedia.

Venlig hilsen, Silas(Skrev 130.225.98.201 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Hej Silas. Jeg har ikke tænkt mig at trawle alle artiklerne igenne for at fjerne dine links. Men undlad venligst at indsætte flere, som du har fået forklaret det et par gange, så er Wikipedia ikke stedet hvor man reklamerer for sine hjemmeside. Mvh Knud Winckelmann (diskussion) 27. mar 2014, 16:25 (CET)

Hej Knud

Fint nok at man forståeligt nok ikke skal tilføje links til ens egen hjemmeside, men det besvarede ikke mit spørgsmål: Spørgsmålet går på om det er okay at jeg retter forældede links til hjemmesiden? Hvis du alligevel har tænkt dig at fjerne mine rettelser, ser jeg ikke megen idé i at rette henvisningerne.

Hilsen Silas

// Vil du svare på mit spørgsmål?(Skrev 78.61.204.64 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Hejsa. Du kan godt opdatere dem, men jeg vil forbeholde mig ret til at vurdere relevansen af dem, hvis jeg falder over dem. Mvh Knud Winckelmann (diskussion) 10. apr 2014, 19:40 (CEST)

mvh Per (PerV) (diskussion) 27. mar 2014, 16:21 (CET)

Inventarland

Hej jeg har lige oprettet Inventarland på wikipedia, men kan se at du har slettet det, med begrundelse (reklame), men kan ikke helt se hvor der er reklame i artiklen.

MVH.

Christian Gleje(Skrev 87.54.55.194 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Hej Christian. Selv om du er ansat i virksomheden, så må du medgive at vendinger som
  • På trods af virksomhedens brede og dybe sortiment, der i sig selv er en kompetence
  • En anden kompetence er Inventarlands fleksibilitet,
  • Inventarlands vision er, at de vil have de mest tilfredse kunder. Det er noget de efterstræber hver dag!
  • Mangler du nye møbler eller inventar til butikken eller lageret så kig på deres hjemmeside
ikke just kan kaldes neutrale vendinger. Jeg vil ligefrem kalde det ren reklame.
Det er derfor at man ikke skal skrive om sin arbejdsplads. Det kan du læse mere om på din brugerdiskussion, sidst I oprettede artiklen, fik I nogle gode tips. Desuden vil jeg henvise til Wikipedia:Sletningsforslag/Inventarland, hvor artiklens relevans blev diskuteret i 2012.
Jeg håber det besvarer dine spørgsmål. Mvh Knud Winckelmann (diskussion) 4. apr 2014, 15:10 (CEST)

Hej Knud

Jeg kan godt se du har nogle pointer i det du skriver. men jeg har set på hvorfor vores side blev slettet sidst og en af grundene var at der intet stod om hvordan vi adskilte os fra vores konkurrenter. Men hvordan skal vi kunne gøre det hvis ikke vi må skrive vores kompetancer i positive vendinger.

MVH.

Christian Gleje

Hej Christian. Jeg blander mig lige her, fordi du henviser til min kommentar til sletningsforslaget. Baggrunden er, at der kan være forskellige grunde til at slette artikler på Wikipedia, og dengang blev det diskuteret, om artiklen var notabel eller ej. Her er det relevant at se på, om en virksomhed (specielt for mindre sådanne) markant adskiller sig fra andre lignende virksomheder (jf. beskrivelsen af pizzeriaerne i linket), og der vurderede jeg, at artiklen om Inventarland ikke beskrev dette.
Men grundlæggende er det vigtigt, at man ikke skriver om sig selv og sin arbejdsplads mm., hvilket Knud udmærket forklarer herover. Derfor må I nok acceptere, at I må afvente, at en udenforstående finder jeres virksomhed notabel nok (og beskriver det ud fra neutrale kilder) til at oprette artiklen. Det er på den måde, at langt de fleste andre virksomhedsartikler er opstået; der skal nok findes eksempler på virksomheder, der er sluppet af sted med at skrive om sig selv, men så er det ikke opdaget - vi arbejder trods alt med Wikipedia på frivillig basis. Mvh. Arne (Amjaabc) (diskussion) 4. apr 2014, 15:35 (CEST)

Joan Ørting

Hej Knud, Jeg er ganske rigtigt nybegynder på Wikipedia. Tak for din besked. Jeg har nu været inde og redigere i teksten - vil gerne vide om den er acceptabel nu, og om det røde 'stop-skilt' kan blive fjernet? De bedste hilsner, Nana Francisca

Forsøg på at oprette min egen side

Jeg har forgæves forsøgt at oprette min egen side med især mine aktiviteter som skuespiller.

Jeg ser i dag, at du på et tidspunkt har slettet min side, hvorfor egentlig det?

Kan man få en forståelig vejledning i, hvordan man gør det rigtigt?

På forhånd tak.

De bedste hilsner Ole Dupont