Forskel mellem versioner af "DI - Dansk Industri"

Spring til navigation Spring til søgning
1.062 bytes tilføjet ,  for 5 år siden
m
genindsætter fjernet indhold med kilder
(→‎DI Internationalt: Rettet stavefejl, Rettet grammatik)
Tags: Mobilredigering Redigering via mobilapp
m (genindsætter fjernet indhold med kilder)
 
=== DI Internationalt ===
DI arbejder for at skabe internationale muligheder for DI's medlemsvirksomheder. I 2004 blev det første internationale kontor åbnet i Shanghai, Kina, og siden er der åbnet kontorer flere andre steder. DI har kontorer i:
* [[Bruxelles]]
* [[Shanghai]] (2004)
* [[Moskva]] (2005)
* Dar Es Salaam (2014)
* Amman (2015)
==== DIAB – Dansk Industri Asia Base Business Services Ltd. ====
DIAB er et [[joint venture]] (JV) mellem Dansk Industri og det danske konsulentfima [[Asia Base]], og åbnede et kontor i Shanghai i 2004. Sammen tilbyder de en integreret virksomhedsløsning, hvor en repræsentant let og hurtigt kan linke op med DIAB i Kina. Dette omfatter områder såsom rekruttering og ansættelse, business hosting (forretningslicens, kontor, [[HR]], [[Finans]] og IT-support), overvågning, rapportering, business coaching og strategisk rådgivning om forretningsudvikling i Kina<ref>[http://di.dk/Marked/faaoverblik/Kina/DIsKontoriKina/shanghai/Pages/Shanghai.aspx DIAB]</ref>.
 
Dette koncept, er hvad der betegnes som OMIC-konceptet, som står for Own Man In China. Konceptet er sidenhen blevet videreført til de andre internationale kontorer<ref>[http://di.dk/Marked/faaoverblik/Kina/DIsKontoriKina/Pages/OwnManIn.aspx Own Man In]</ref>.
== Ekstern henvisning ==
* [http://www.di.dk/ DI – Dansk Industri]
109.930

redigeringer

Navigationsmenu