Lars Mikkelgaard-Jensen

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Broom icon.svgDer er ingen kildehenvisninger i denne artikel, hvilket er et problem.
Du kan hjælpe ved at angive kilder til de påstande, der fremføres. Hvis ikke der tilføjes kilder, vil artiklen muligvis blive slettet.
Question book-4.svg

Lars Mikkelgaard-Jensen (født 5. august 1954) var administrerende direktør for IBM Danmark indtil 2014 samt bestyrelsesformand for DI - Dansk Industri.

Han er uddannet cand. polit. og blev ansat i IBM i 1983. Inden udnævnelsen til administrerende direktør i 2004 var han ansvarlig for IBM's Business Partner-forretning i Norden, og før det ledede han afdelingen med nordisk ansvar for IBM's store kunder inden for handel, distribution og transport. Endvidere har han haft en række lederjobs i IBM inden for bl.a. IBM's Global Services-forretning, Small and Medium Business og Industri-sektoren. I 1995-96 var han udstationeret ved IBM's europæiske hovedkontor i Paris.

Lars Mikkelgaard-Jensen blev i april 2012 valgt til bestyrelsesformand i DI - Organisation for erhvervslivet. Han har været medlem af DI's hovedbestyrelse siden 2004. I perioden 2005-2011 var han samtidig medlem af forretningsudvalget og har siden 2007 siddet i DI's Erhvervspolitiske Udvalg.

Lars Mikkelgaard-Jensen har derudover haft en række tillidsposter og er i dag formand for Dansk Design Center og medlem af Erhvervsministeriets Vækstfond. Han har tidligere været formand for Videnskabsministeriets Råd for Teknologi og Innovation. Han blev i 2012 optaget i Kraks Blå Bog.

Tillidsposter[redigér | rediger kildetekst]

Kilder/henvisninger[redigér | rediger kildetekst]

Eksterne henvisninger[redigér | rediger kildetekst]

DanmarkSpire
Denne biografi om en dansker er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.
Biografi