TV Globo

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
TV Globo
Virksomhedsinformation
Selskabsform Tv-netværk
Grundlagt 1965
Virksom i
Brasilien
Slogan A gente se liga em você (Vi skaber kontakt til dig)
Eksterne henvisninger
http://redeglobo.globo.com/

TV Globo (stiliseret tvglobo, og frem til 2021 kendt som Rede Globo) er en brasiliansk tv-station, grundlagt af journalist Roberto Marinho den 26. april 1965. Globo er den største kommercielle tv-station i hele Latinamerika og den tredjestørste i verden. Deres hovedkvarter ligger i byerne Rio de Janeiro og São Paulo.

International Distribution[redigér | rediger kildetekst]

Globo TV Internacional er Globos internationale tv-netværk, der driver satellit-tv-kanaler rundt om i hele verden, og driver kanalerne TV Globo, GNT, Globo News, Canal Viva, Canal Futura og SporTV til brasilianere og andre portugisisk-talende personer. Globo Internacional kan ses i hele verden pånær Australien og New Zealand, hvor transmissionen stoppede i 2012.

TV Globo Portugal, også kaldet Globo Now er Globos premium-netværk i Portugal med hovedsæde i Lissabon, og driver 3 kanaler: Globo, PFC og Globo Europa. På grund af rettigheder, vises ikke alle programmer produceret af Globo på dette netværk - En anden portugisisk tv-kanal, SIC, har førstegangsrettighederne til for eksempel flere af Globos telenovelaer.[kilde mangler]


Eksterne henvisninger[redigér | rediger kildetekst]

FjernsynSpire
Denne artikel om et tv-program er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.
BrasilienSpire
Denne artikel relateret til Brasilien er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.
Artikelstump