The Wong Boys

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
The Wong Boys
WongBoysconcert.jpg
The Wong Boys under en koncert (2009).
Information
Oprindelse Silkeborg, Danmark Danmark
Genre Elektronisk
Aktive år 2008 -
Pladeselskab Hi Strung Rec.
Medlemmer Frank Ziyanak – Vokal
Stefan Kvamm – Musik, vokal
Eksterne henvisninger
**BUY OUR GRANDMA**

The Wong Boys er et elektronisk undergrundsband, bestående af Stefan Kvamm og Frank Ziyanak. Den 13. oktober 2008 udgav The Wong Boys deres debutalbum "The Wong Boys", som i diverse medier har fået positive anmeldelser. "The Wong Boys" albummet er produceret i samarbejde med Carsten Heller (bl.a. Spleen United, VETO og Nephew), og udgivet på Sony BMG/Hi-Strung Records.

The Wong Boys blev i løbet af efteråret 2008 spillet jævnligt på P3, især med sangene Gold Teeth og Git Ur Fuk On. Efter udgivelsen af debutalbumet er kendskabet til bandet steget, og The Wong Boys var blandt andet nomineret som Eksperimentet til P3 Guld 2009, hvor de også spillede live. Hen mod slutningen af 2010 cirkulerer The Wong Boys igen på P3, hvor singlen "Megastar" af og til sendes ud i æteren.

Den øgede kendskab til bandet og stigende popularitet ses også ved at man har skiftet opvarmningskoncerterne (bl.a. for VETO og Spleen United) ud med egen turné i foråret 2009, hvor Electrojuice varmede op. Denne turné omfattede udover diverse klubber og spillesteder også Danmarks fjerde- og tredjestørste festivaler; Jelling og Skanderborg.

Den 1. november 2010 udgav "The Wong Boys" deres andet album, "W". Ligesom debuten er "W" udgivet på Sony Music/Hi-Strung Records.

Kvamm og Ziyanak har oprettet en 24-timers telefonhotline For the fat and the lonely, hvor fans og fjender kan ringe og få en snak med drengenes telefonsvarer.

The Wong Boys har i øvrigt også et nummer (Wurld Peace) med på den første version af Le Gammeltoft, Kjeld Tolstrup og Mads Nørgaards "Sound Of Copenhagen" cd fra 2008.

Diskografi[redigér | redigér wikikode]

The Wong Boys (album) (2008)

"W" (2010)

Eksterne links[redigér | redigér wikikode]