Wikipedia:Anmodning om administratorassistance/Bruger:Tøndemageren

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Bruger:Tøndemageren har på Landsbybrønden dags dato opfordret mig til at oprette en AOA, hvis jeg mener bruger:Tøndemageren har brudt Wikipedias politikker. Der er efter min mening tale om brud på en af Wikipedias normer (Forstyr ikke Wikipedia for at fremføre en pointe, WP:POINT), hvilket ikke gør overtrædelsen mindre graverende, da konsekvensen heraf kan føre til blokering aller bandlysning.

Bruger:Tøndemageren har, inden sit indlæg på Landsbybrønden (Salmonsen igen), flyttet tre artikler fra artikelnavnerummet til en brugers navnerum, for derefter at opfordre til diskussion om "ren afskrift" (fra kilder) med disse tre artikler som eksempler på "ren afskrift". Bruger:Tøndemageren har derved egenhændigt, uden forudgående diskussion bestemt, at de tre artikler ikke skal være i artikelnavnerummet.

Jeg mener det forstyrrer Wikipedia, når artikler flyttes fra artikelnavnerummet til en brugers navnerum for at fremføre en pointe (WP:POINT) i forbindelse med en efterfølgende diskussion.

Eftersom bruger:Tøndemageren er administrator finder jeg det yderligere foruroligende med ovenstående beskrevne handlinger. 94.191.128.14 9. feb 2020, 16:50 (CET)

Kan vi ikke få blokeret 94.191.128.0/24 permanent, også for indloggede brugere. Denne person har under diverse brugerkonti lavet utallige problemer for dawiki gennem mange år. --Madglad (diskussion) 9. feb 2020, 22:32 (CET)
Det var da en god idé. Der er jo tale om en slags omvendt sokkedukke - altså en person hvis identitet tilsyneladende er skjult bag et IP-nummer, men som alle vist ved hvem er.--Honymand (diskussion) 10. feb 2020, 16:10 (CET)
Konklusion:
Ingen debat i mere end et halvt år. AOA lukkes. --Pugilist (diskussion) 13. aug 2020, 18:23 (CEST)