Wikipedia:Anmodning om administratorassistance/Permanent blokering af 188.179.123.130

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

De fleste admin'er vil nikke genkendende til ip-adressen. Vedkommende er velkendt for bidrag af særdeles svingende kvalitet, som for det meste kommer fra denne ip-adresse, selv om vedkommende har en konto og tidligere har vist sig i stand til at logge sig ind. Da vedkommendes redigeringer er af stadig ringere (tilbagerulningsrelevante) kvalitet, og da der er historisk er erfaring med at det er svært at komme i dialog med personen, foreslår jeg at ip-adressen permanent blokeres, således vedkommende skal redigere indlogget at folk har et navn at sætte på personen, og at yderligerne konsekvenser kan knyttes til et navn. Godt nytår fra Lars /Madglad (diskussion) 2. jan 2021, 00:57 (CET)

Madglad har fundet, at jeg ikke har redegjort for mine seneste tilføjelser til fx Christiania. Jeg har undskyldt det og har stor forståelse for, at han ikke er tryg ved det. Jeg mener ikke, at fejlene bør medføre blokering af mig. Heller ikke af Madglad, der gør et stort arbejde med at sikre redigeringer.

Jeg har ønsket ham et godt nytår og alt godt for fremtiden.

Min seneste tilføjelse er om Jacob Ludvigsen, som jeg kan forstå ikke er persona grata på Christiania. Jeg har ikke gjort det af ond vilje, og jeg håber at det ikke bliver regnet mig til last. Jeg har i øvrigt set det som min opgave at rette kendteste til mest kendte. Det må fremgå af min opusfortegnelse. Jeg vil fortsætte med det og håber på snarest at modtage min dom.188.179.123.130 2. jan 2021, 13:02 (CET)
Det er da langt skudt over målet bruger:Madglad. Mister...130 foretager utrolig mange rettelser, hvor langt hovedparten er oprydningsarbejde, der ellers ikke er for meget da på da.wiki. Enkelte svipsere sker vel for os alle, men generelt mener jeg han foretager et godt stykke arbejde. Det er ikke forbudt at redigere under IP-adresse, så der er hverken basis for en almindelig, eller som det helt vildt er foreslået: en permanent blokering. - Nico (diskussion) 2. jan 2021, 13:25 (CET)
Helt på linje med Nico. --Pugilist (diskussion) 2. jan 2021, 14:27 (CET)
Jeg kan tilføje at som jeg ser det, er problemet med 188.179.123.130's redigering af artiklen Christiania at omtalen af Jacob Ludvigsen tilføjes til en kildebelagt oplysning, hvor den brugte kilde ikke også omtaler Ludvigsen. Det betyder at referencen bliver misvisende idet læserne foranlediges til at tro at det ændrede udsagn kan understøttes af en kilde selvom dette ikke er tilfældet. Jeg vil opfordre 188.179.123.130 til at være opmærksom på tekst-kilde-integritet i fremtiden. Når det er sagt, finder jeg også at en enkelt fejl på ingen måde er grund til blokering. Det er langt mere konstruktivt at forklare hvad problemet er. I den forbindelse vil jeg også påpege at Madglads tilbagerulning uden forklaring af årsagen er imod retningslinjerne for brug af tilbagerulning. Det havde været bedre at bruge funktionen "fjern redigering" hvor man får mulighed for at forklare årsagen i redigeringsopsummeringen. --Kartebolle (Dipsacus fullonum) (diskussion) 2. jan 2021, 15:06 (CET)
Kilden til Jacob Ludvigsens indsats er en tv-udsendelse "1971'erne" på dr2. Den kan ses på nettet. Hovedbladet er omtalt på wiki.188.179.123.130 3. jan 2021, 11:40 (CET)