Wikipedia:Anmodning om administratorassistance/Rangers FC

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Et par IP-adresser og Bruger:LordValhal har gentagne gange fjernet en kildebelagt oplysning om den uofficielt anvendte betegnelse Glasgow Rangers i artiklen Rangers FC. På nuværende tidspunkt ville jeg normalt have skrivebeskyttet artiklen, men da jeg er involveret i redigeringen, vil jeg for en ordens skyld bede en anden administrator om at vurdere sagen. Økonom (diskussion) 24. jul 2021, 12:48 (CEST)

Skrivebeskyttet i en uge. Kommer det igen vil jeg foretrække en blokering af bidragsyderens ip-adresser. -Pugilist (diskussion) 24. jul 2021, 12:59 (CEST)


Lige meget hvor meget du vil ændr ei at de kaldes Glasgow Rangers, gør det det stadig ikke rigtigt. At danske jounalister osv ikke kan finde ud af at udtale de rigtige navne, gør det selvfølgelig ikke bedre. jeg kan selvfølgelig få en masse til at kalde Celtic for Glasgow Celtic og så er det jo et uoffielt navn.(Skrev LordValhal (diskussion • bidrag) 24. jul 2021, 22:28. Husk at signere dine indlæg.)

Det er ikke et spørgsmål, om det er rigtigt eller forkert. I artiklen står netop, at det ikke er et officielt navn. Læs hvad der står i artiklen og lad være med at slette information, der understreger din pointe, og lær også at forholde dig til, hvad andre skriver. --Pugilist (diskussion) 25. jul 2021, 00:04 (CEST)

Her er ikke sket mere siden slutningen af juli. Lukker anmodningen.
- Sarrus (db) d. 2. sep 2021, 17:30 (CEST)