Wikipedia:Anmodning om administratorassistance/Tilbageførsel af Einar Geert-Jørgensen

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Den 7. marts blev min tilbageførsel af Bruger:Madglads sletning af to afsnit af artiklen Einar Geert-Jørgensen annulleret af Bruger:Rodejong. Jeg tilbageførte sletningen, da indholdet, som blev slettet, er ukontroversielt - det består i en banal parafrasering af karriereforløb og tillidsposter som beskrevet i Kraks Blå Bog. Det fremgår tydeligt af Engelsk Wikipedia, at en sådan liste ikke er en krænkelse af ophavsretten.

Jeg vil derfor anmode om tilbageførsel til versionen af 6. mar 2018, 23:37. Mvh. --Urbandweller (diskussion) 3. apr 2018, 02:18 (CEST)

Jeg påpeger at teksten stammer ord fr ord fra Salmonsens og ikke direkte fra Kraks blå bog! Det er ikke uden grund at Madglad har slettet de afsnit fra artiklen. Og det er derfor også at jeg slettede den igen. (Skrev Rodejong (diskussion • bidrag) 3. apr 2018, 02:28‎ . Husk at signere dine indlæg.)
Tjaa (...selvcnsur...)... er dette ikke Blå Bog http://www.rosekamp.dk/kbb_74_ALL/G.htm#GEERT-J%C3%98RGENSEN%20Einar og en biografisk listning uden skygge af værkshøjde. - Nico (diskussion) 3. apr 2018, 07:47 (CEST)
Nemlig. Det giver overhovedet ikke mening: Da "Bind IX: Friele—Gradient" af Salmonsens udkom i 1920, var Geert-Jørgensen blot en ukendt student. --Urbandweller (diskussion) 3. apr 2018, 20:14 (CEST)
Jeg må erkende at jeg i dette tilfælde udelukkende har forholdt mig til Madglads fjernelse, og at Urbandweller så rullede den tilbage. Som regel anses det for "a no go". Så jeg må indrømme at jeg slet ikke har kontrolleret teksten som jeg ellers gør.
Jeg har checket det nu igennem og må tilstå at jeg har dummet mig gevaldig på det her point. Så her vil jeg så tage lejligheden til at sige undskyld overfor Urbandweller, som jeg har beskyldt for noget der ikke var korrekte, og var for stadig at lytte til hans argumenter! Undskyld Bruger:Urbandweller.  •   Rodejong   ✉️ 👀 → 3. apr 2018, 20:36 (CEST)
Tak skal du have, Rodejong. Mvh. --Urbandweller (diskussion) 3. apr 2018, 22:35 (CEST)