Wikipedia:Anmodning om administratorassistance/Wikiprojekt Nederlandene

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Dette er blot en høflig forespørgsel rettet på anbefaling af Villy Fink Isaksen: Rodejong har forladt os indtil videre og efterladt Wikiprojekt Nederlandene i et format, der ikke passer med normen ellers. Hvordan stiller administratorerne sig til at vende tilbage/konvertere til det normale format for wikiprojekter? Det betyder givetvis ikke, at alt skal slettes men en del skal laves om. venlig hilsen Rmir2 (diskussion) 13. feb 2017, 18:29 (CET)

Er det ikke lidt forhastet at begynde at ændre format på noget. Rodejong gav udtryk for at han var træt lidt efter 18:00, vi kan vel vente et par dage, til der er faldet ro om sagen! mvh Per (PerV) (diskussion) 13. feb 2017, 18:37 (CET)
Tag det nu lige roligt, og slå koldt vand i blodet og tag en pause eller et eller andet inden i begynder igen med Rodejong --Zoizit (diskussion) 13. feb 2017, 18:37 (CET)
Tænker også rolig nu. Du skrev denne besked 9 minutter hans besked på Wikipedia:Anmodning om administratorassistance/Beskyt en eller anden person infoboks, og giv Rodejong en tænkepause... --SimmeD (diskussion, bidrag) 13. feb 2017, 18:39 (CET)