Wikipedia:Anmodning om administratorassistance/islamophobia

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Er Wikipedia formidler af sensationsmedier eller indbringer af faglighed? Der er tendentiøse og selektive profilering af bestemte befolkningsgrupper; herunder muslimer og islam. Der er generelt en bekymrende diskurs i højreekstremisme i Dagens danmark. Alene bygger det på ignorance. Og Wikipedia er ikke platformen for Cancel Culture og islamophobia. Sig mig, hvorfor er det lige Hitler, at fået sådan en neutral profilering? Keep it neutral. Wikipedia kommer ikke til at få donation af mig og mit netværk, så længe i opererer som i gør. Bruger Zelrin har ønske om bibeholde islamofobiske profilering eftersom vedkommende har meldt mine redigeringer for hærværk. Den artikel jeg ønsker at fjerne omhandler en religiøs figur. Artiklen er nærmest kun baseret på ekstrabladens udtalelser, hvilken er forrykt. Hvornår er vi begyndt at bruge sladrerblade som troværdige kildehenvisninger? Hvorfor er der behov for at udstille en død mand på den måde?

https://da.wikipedia.org/wiki/Abu_Laban

mvh Udmedfakenews (diskussion) 10. sep 2020, 21:01 (CEST)

@Udmedfakenews: Denne side, 'Anmodning om administratorassistance', er beregnet til at anmode om en bestemt indsats fra administratorerne. Dine spørgsmål er mere generelle og bør stilles på Hjælp:Nybegynderforum. Og gerne mere præcist formuleret. --Madglad (diskussion) 10. sep 2020, 23:11 (CEST)
@Udmedfakenews: Spørgsmålene hører vel hjemme på artiklens diskussions-side, selvom der indledes med retoriske spørgsmål.--Honymand (diskussion) 11. sep 2020, 18:28 (CEST)
Konklusion:
Dette er ikke et administratoranliggende. Diskussionen må tages i et andet forum. AOA'en lukkes. --Pugilist (diskussion) 11. sep 2020, 18:43 (CEST)