Wikipedia:Ansøgning om administratorstatus/Simeondahl 3

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Jeg har nu været på dansk Wikipedia i 4 år. Syntes at min forståelse for Wikipedia blevet større gennem årene, og tænker det på tide at tage det næste skridt. Nogle af de hovedpunkter der var til grunde for manglende støtte i tidligere ansøgninger var at førstehåndsindtrykket af mig ikke var "stabilt". Af personlige årsager havde jeg problemer med mine følelser og blev derfor hurtig ked af det i forskellige situationer. Det problem har jeg dog nu fået styr på, og det kommer ikke igen. Men jeg vil som sagt gerne tilbyde min assistance hvis I har plads til en ekstra på holdet. Jeg er stadig under uddannelse så der vil dog være perioder hvor jeg ikke er så aktiv skal det så lige siges, men sådan er det vel med alle og enhver =) --Simeondahl (diskussion) 3. jan 2016, 14:55 (CET)

  • Symbol support vote.svg Støtter - Lyder som en god ide. Har ingen indvendinger, og hjælp kan altid bruges. - Nico (diskussion) 3. jan 2016, 15:09 (CET)
  • Symbol support vote.svg Støtter klart ja herfra Christian Giersing [ disk // bidrag // e-mail ] 3. jan 2016, 17:07 (CET)
  • Symbol support vote.svg Støtter »Den nuværende politik ... er at give administratoradgang til ansøgere som ... har vist forståelse for Wikipedias politikker og normer.« Det må siges at være sandt ift. Simeondahl. --Cgt (diskussion) 4. jan 2016, 15:03 (CET)
  • Symbol support vote.svg Støtter - Selvfølgelig :). --Sorenhk (diskussion // projekter // bidrag) 4. jan 2016, 19:50 (CET)
  • Symbol support vote.svg Støtter --Pelle Hansen 5. jan 2016, 21:14 (CET)
  • Symbol support vote.svg Støtter - Jeg har tygget lidt på denne anmodning. Først og fremmest har jeg respekt for, at du har taget tidligere opfordringer til dig, og har ventet en ganske fornuftig periode, inden du har fremsat en ny ansøgning. Tålmodighed vægter jeg højt hos administratorer, og det har du vist i denne sag. Det virker til at du har lagt noget af din tidligere handleiver på hylden, og har fundet noget besindelse og eftertanke frem i stedet - igen kvaliteter, jeg forventer at finde hos en admin. Dine redigeringer har jeg ikke meget at udsætte på, og jeg kan læse mig til, at du holder en god og saglig tone i debatten. Jeg har umiddelbart ikke kunnet finde dig engageret i voldsomme meningsudvekslinger, så jeg ved ikke, hvordan du vil reagere over for de mere ubehagelige brugere, der undertiden retter skyts mod tilfældige admins... men det kan også tælle dig til fordel, at du ikke har raget uklar med andre brugere. Alt i alt ser jeg ingen grund til at modsætte mig anmodningen, og vil glæde mig til at se dig som "skraldemand". Hyggelige hilsener, --Medic (Lindblad) (diskussion) 11. jan 2016, 22:02 (CET)
  • Symbol support vote.svg Støtter --Christian List (diskussion) 14. jan 2016, 05:41 (CET)
  • Symbol support vote.svg Støtter - Kåre Thor Olsen (Kaare) (diskussion) 14. jan 2016, 18:02 (CET)

Otte for og ingen imod, Simeondahl er hermed administrator. - Kåre Thor Olsen (Kaare) (diskussion) 14. jan 2016, 18:03 (CET)

Jeg takker jer alle meget for tilliden, og jeg vil gøre mit bedste for at leve op til den. Jeg tager mere end gerne imod råd hvis der nu skulle sidde nogle med guldkorn! :-) Og specielt tak til Medic for den besked i ansøgningen, det betyder mere end du tror :-) --Simeondahl (diskussion, bidrag) 14. jan 2016, 18:12 (CET)