Spring til indhold

Wikipedia:Efterspurgte interne sider

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Efterspurgte ...
artikler
oversættelser
personer
stednavne
ønskede
artikler
"bør have"
interne sider
WikiProjekt

Denne side indeholder lister over ønskede politikker, normer, hjælpesider, skabeloner, projekter og andre interne sider. Bemærk at der kun er tale om oplæg. Nogle skal formentlig diskuteres nærmere og nogle skal måske kaldes noget andet.

Du er velkommen til at tilføje nye ønsker men prøv så vidt muligt at gøre rede for, hvad de nye sider skal bruges til samt forhold til eventuelle eksisterende beslægtede sider. Henvis også gerne til andre af Wikipedias sprog hvis der allerede findes noget tilsvarende der.

Politikker og normer[rediger kildetekst]

Hjælpesider[rediger kildetekst]

Skabeloner[rediger kildetekst]

Beskedskabelonen Skabelon:Erikke dækker meget bredt, og en del har tydeligvis svært ved at forstå, hvad der gælder i netop deres tilfælde. Her ønskes nogle mere specifikke skabeloner, der kort redegør for problemstillingerne og henviser til at læse de relevante normer, før der eventuelt klages, eller slettede artikler genoprettes. Sådanne skabeloner kunne omfatte:

Andre ønskede skabeloner:

Projekt: Billeder og upload[rediger kildetekst]

Informationerne omkring billeder og upload er spredt udover en række forskellige sider. Her ønskes en generel koordinering og overbliksskabelse. Afhængig af resultatet kan det medføre både sammenlægning af sider, udskillelse eller flytning af stof og omformuleringer af sider.

Det omfatter bl.a. følgende eksisterende sider: Wikipedia:Billedpolitik, Hjælp:Billeder, Hjælp:Valg af billedlicens, Wikipedia:Upload, Speciel:Upload og Hjælp:Upload.

Andre sider[rediger kildetekst]

De tematiske arkiver for Wikipedia:Landsbybrønden ønskes suppleret med tilsvarende arkiver for diskussioner om hhv. notabilitet og navngivning. De er i princippet omfattet af Wikipedia:Landsbybrønden/Diskussion af politikker og normer men går igen så ofte, at udskillelse i egne arkiver vil lette overblikket væsenligt.