Wikipedia:Flytteforslag/Det kongelige Nordiske Oldskriftselskab

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Foreslås flyttet til Det Kongelige Nordiske Oldskriftselskab (pt en omdirigering) - det er den versalisering, selskabet selv bruger. Jeg regner flytningen for ukontroversiel, og ville selv have foretaget den - men af en eller anden grund kan jeg ikke flytte, selv om målsiden er en omdirigering, uden anden historie end oprettelsen. NisJørgensen (diskussion) 14. feb 2018, 16:04 (CET)

  •  Kommentar - Jeg har også været ude for nogle tilfælde, hvor jeg ikke kunne flytte, selvom der ikke var andet på målsiden end en omdirigering (og heller ikke andet i målsidens historik). Er der mon nogen, der ved hvorfor? Vh. SorenRK (diskussion) 14. feb 2018, 17:12 (CET)

Siden er nu flyttet. Man kan kun flytte til en ikkeeksisterende side, så omdirrigeringen den skulle slettes først - Nico (diskussion) 14. feb 2018, 17:30 (CET)

@Nico: Men er det så ikke noget nyt? Jeg mener bestemt at have kunnet flytte til tomme omdirigeringssider tidligere. Det fremgår også af Hjælp:Flytning, at "Hvis den nye titel allerede findes og det ikke bare er en omdirigering uden historik, så vil du få en besked om at du ikke kan flytte siden." (min fremhævning) Vh. SorenRK (diskussion) 14. feb 2018, 17:33 (CET)
F.eks. har jeg netop uden problemer flyttet Broen (tv-serie) til Broen, selvom der lå en omdirigering i vejen. Vh. SorenRK (diskussion) 14. feb 2018, 21:35 (CET)
Konklusion:
Flytningen er fortaget, og kan derfor lukke denne forslag.  •   Rodejong   ✉️ 👀 → 17. apr 2018, 13:00 (CEST)