Wikipedia:Landsbybrønden/Kommunevalgs-edit-a-thon

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Kommunevalgs-edit-a-thon[rediger kildetekst]

Onsdag den 25. september bliver der edit-a-thon (outreach:Edit-a-thon) som optakt til kommunevalget på Frederiksberg. Det vil sige - vi tager ikke udgangspunkt i dette års kandidater, men i artiklerne i Kategori:Medlemmer af Frederiksberg Kommunalbestyrelse og dens borgmester-underkategori.

Katrine Lester og Nikolaj Bøgh vil deltage, og vi prøver at lokke flere med. Vi begynder kl. 17 på Frederiksberg Rådhus og bliver smidt ud kl. 22.

Det må kunne lade sig gøre at få et licensfrit billede af Nikolaj Bøgh så --Kim Bach (diskussion) 25. sep 2013, 05:50 (CEST)
Her er der højtopløselige billeder af den nuværende kommunalbestyrelse medlemmer af Frederiksberg kommunalbestyrelse --Kim Bach (diskussion) 25. sep 2013, 12:53 (CEST)
Regner med at komme forbi i løbet af aftenen med kameraet. Jeg kontakter Palnatoke for detaljer. Mvh Knud Winckelmann (diskussion) 25. sep 2013, 15:34 (CEST)
Og det gør jeg så desværre ikke alligevel, beklager. Mvh Knud Winckelmann (diskussion) 25. sep 2013, 17:02 (CEST)

Andre steder[rediger kildetekst]

Konceptet må gerne kopieres andre steder - få mindst to partier med, så der er en vis bredde, og sørg for at få lidt historisk perspektiv, så reklameværdien for deltagende kandidater stort set kun består i at de deltager :-)

Om neutralitet og politikere[rediger kildetekst]

Politikere kan være lige så gode som os andre til at skrive neutralt, men de har naturligvis et antal emner, hvor de skal afbalancere viden og holdninger. --Palnatoke (diskussion) 12. jul 2013, 12:05 (CEST)

Og edit-a-thonen har også en Facebook-event. --Palnatoke (diskussion) 12. jul 2013, 13:09 (CEST)

Misk-mask?[rediger kildetekst]

Undskyld jeg blander mig her, men hører den her slags lokalpolitisk misk-mask hjemme på et lands- og verdensomspændende medie som wikipedia? MediaWiki:Sitenotice skal benyttes med omtanke. Jeg er godt klar over diskussionen også kunne tages på MediaWiki-diskussion:Sitenotice. --Ribe (diskussion) 15. sep 2013, 17:59 (CEST)

Det korte svar: Ja.
Det lidt længere svar: Vi har et antal arrangementer, som annonceres i sitenotice. Dette arrangement er tilfældigvis i hovedstadsområdet, men der er intet til hinder for at gentage arrangementet i Sønderborg eller Gudhjem. Det kræver naturligvis at der er lokale frivillige, som tager sig af det praktiske. --Palnatoke (diskussion) 15. sep 2013, 18:16 (CEST)

Resultater[rediger kildetekst]

Der kom fem bidragydere, hvis jeg tæller ret (selv måtte jeg gå tidligt og deltog alene i den indledende snak). Listerne nedenfor indeholder også bidrag fra andre i samme artikler i samme tidsrum.

Nye artikler[rediger kildetekst]

Ændringer[rediger kildetekst]

Sammenfatning[rediger kildetekst]

Der dukkede to lokalpolitikere, fire velkendte wikipedianere og en journalist op. Vi havde en glimrende snak, bl.a. om det muligvis dobbeltmoralske i netmediet Wikipedias linje, når vi ser på onlinemedier og trykte medier. Jeg ved ikke om nogen fik taget et billede af Nikolaj Bøgh. --Palnatoke (diskussion) 25. sep 2013, 22:09 (CEST)