Wikipedia:Landsbybrønden/Ny gadget

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Ny gadget[redigér wikikode]

Hej. Jeg har i tankerne at smide en ny gadget op som tillader folk at slå det til, og så vil de få en "bekræft" besked når de prøver at tilbagerulle en ændring. Så man ikke kommer til at tryk ved en fejl. Er det noget som vi skulle implemtere? - Har allerede koden til at ligge som er testet og gennemprøvet.

Tænker at opret siden MediaWiki:Gadget-confirmRollback.js og så tilføj koden:

$(".mw-rollback-link").click(function(){
  return confirm("Er du sikker på du vil tilbagerulle denne brugers redigeringer?");
});

Så vil brugere få en lille popup hvor de skal trykke "ok" for at den udføre tilbagerulningen. --SimmeD (diskussion, bidrag) 27. aug 2019, 10:07 (CEST)

God idé, men det underliggende problem ligger jo i MW-softwaren, der får vinduet til at hoppe, mens man klikker. Måske bedre at bringe til MW? --Madglad (diskussion) 27. aug 2019, 10:31 (CEST)
Det er rigtig. Når vinduet hopper kan man nemt komme til at trykke forkert. Men grunden til at den hopper er vel pga. nogle ting bliver loaded in via AJAX, så lige pludslig kommer der en ny bosk, link eller noget imens man skal til at tryk på "tilbagerul". --SimmeD (diskussion, bidrag) 27. aug 2019, 10:51 (CEST)
Jeg synes umiddelbart, at det vil være fint. Husk det kræver en brugerfladeredaktør for at implementere det. Man kunne overveje, at den skulle være aktivieret som standard for nye patruljanter, der så selv aktivt skal slå den fra. Dette er for at undgå, at de undgår uhensigtsmæssige tilbagerulninger til de er blevet fortrolige med værktøjet. Det skal selvfølgelig så nævnes på Wikipedia:Patruljanter, at denne kan slås fra. Mvh. Asger (diskussion • bidrag • e-mail) 27. aug 2019, 14:57 (CEST)
Sarrus har venligt lige gjort mig opmærksom på muligheden allerede eksisterer. Se Hjælp:Tilbagerulning#Tips. Mvh. Asger (diskussion • bidrag • e-mail) 27. aug 2019, 15:23 (CEST)
Der kan man bare se. Har aldrig set vi har haft den indstilling. Så er der ingen grund til at lave en gadget. Jeg skal lige vende mig til at det kræver brugerfladeredaktør nu xD --SimmeD (diskussion, bidrag) 28. aug 2019, 09:13 (CEST)
Skal vi ikke konkludere at det ikke er et dawiki-problem, men et MW-problem. Ændringen vises, man klikker "patruljeret", nogle sekunder senere hopper skærmen, og man har rullet redigeringen tilbage i stedet for at godkende. Det er en sag for MW, ikke dawiki. Hvem har energi til at tage den videre? /Madglad (diskussion) 28. aug 2019, 10:03 (CEST)