Wikipedia:Landsbybrønden/Overvågningsliste - kategoriændringer

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Overvågningsliste - kategoriændringer[rediger kildetekst]

Jeg er glad for at kunne følge ændringer i artikler indenfor mit interessefelt med overvågningslisten. Hovedparten af de ændringer, som dukker op, er dog af typen "Hovedkategori ændret til Underkategori", oftest med med et hotcat-værktøj (som jeg gætter på er klik-baseret ud fra den hastighed forfaterne kan drøne hen over artiklerne med). Kunne jeg ikke blive fri for at se disse ændringer - de har ikke "værkhøjde" i mit perspektiv? (Og jeg skal her undlade at løfte den mere fundamentale diskussion, om kombinationskategorier som fx Forfattere fra Danmark ikke burde håndteres med grundkategorierne Forfattere og Danskere - a'la tags - og mere let tilgængelige søgemuligheder.) -- Poul G disk. 3. okt 2015, 21:26 (CEST)

Jo, du kan frasortere mindre ændringer. Tjek dine indstillinger. --Palnatoke (diskussion) 3. okt 2015, 21:45 (CEST)
Der er en længere række af frasorteringsmuligheder:
  • Skjul mindre redigeringer fra min overvågningsliste
  • Skjul robotter fra overvågningslisten
  • Skjul mine ændringer fra overvågningslisten
  • Skjul anonyme brugeres redigeringer i overvågningslisten
  • Skjul indloggede brugeres redigeringer i overvågningslisten
  • Skjul patruljerede ændringer fra overvågningslisten
så du kan nærmest undgå at se noget som helst ;-) --Palnatoke (diskussion) 3. okt 2015, 21:47 (CEST)
Bliver ændringer lavet med HotCat automatisk mærket som mindre redigeringer? --Savfisk (diskussion) 3. okt 2015, 22:24 (CEST)
Kan man ikke gi' hotcat botflag? ... eller lave et filter for kategoriændringer? - Nico (diskussion) 3. okt 2015, 22:31 (CEST)
@Savfisk: Det ser ud til at hotcat-redigeringer bliver "mindre". Det kan du se, ved at der står et m til venstre for redigeringerne.
@Nico: Hotcat er jo ikke en brugerkonto, så hvordan skulle man kunne give hotcat-redigeringer et botflag?
- Sarrus (db) d. 3. okt 2015, 22:38 (CEST)
Nu er jeg ikke selv blevet generet af HotCat ændringer på min overvågningsliste, men jeg synes at det lyder som et godt alternativ til et egentlig HotCat filter, hvis man kan undgå dem ved at skjule mindre redigeringer i overvågningslisten. --Savfisk (diskussion) 3. okt 2015, 23:16 (CEST)
Et filter kan vel heller ikke fjerne HotCat-redigeringer fra overvågningslisten? Desuden er det vel heller ikke ønskeligt at gøre på en måde, så alle brugere rammes. Filtre kan vel kun mærke redigeringer, der opfylder de valgte betingelser - eller nægte, at de bliver udført. En mulighed er jo også at fjerne artiklerne fra sin overvågningsliste :-).
- Sarrus (db) d. 3. okt 2015, 23:22 (CEST)