Wikipedia:Landsbybrønden/Redigering fra gymnasie-klasseII

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Redigering fra gymnasie-klasseII[redigér wikikode]

Hejsa!

Jeg er gymnasielærer (i fysik og matematik) og har planlagt på tirsdag d. 20. august (og / eller torsdag d. 22. august) at lade mit fysik-hold arbejde med forbedring af artikler om SI-enheder på den danske Wikipedia.

Dette er således blot en advarsel om at der (måske) indenfor relativt kort tid kan komme en del redigeringer på relativt få nært beslægtede sider, og det ikke er at koordineret angreb, men blot gymnasieelever. Eleverne har fået til opgave at oprette en bruger hjemme, før modulet.

Mvh. Søren (skrev Soeren.b.c (diskussion • bidrag) 18. aug 2019, 10:08‎. Husk at signere dine indlæg.)

Herligt! Så længe du har lært dem om nogle af politikkerne på Dansk Wikipedia (specifikt WP:V [desuden vil jeg gerne bede dig om at forklare at der helst skal være fodnoter, og ikke bare en litteraturliste; læs mere om hvordan her], WP:OR, WP:C og WP:NPOV), glæder jeg mig til det (selvfølgelig forventer jeg ikke at de læser det hele igennem, det bare være godt hvis du lavede en intro til hvordan man redigerer på Wikipedia ud fra de links). —Biscuit-in-Chief :-) (Tal pænt • Bidrag) 18. aug 2019, 11:27 (CEST)
@Soeren.b.c: Måske kan det også interessere nogle af dine elever at oversætte og/eller udbygge denne artikel: en:Metrication in the United States. /Madglad (diskussion) 18. aug 2019, 12:41 (CEST)

────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────

Bruger:Soeren.b.c — kunne du bede din elever om ikke at teste i artiklerne? Mvh KnudW (diskussion) 20. aug 2019, 14:30 (CEST)

Og husk kilderne. Mvh KnudW (diskussion) 20. aug 2019, 14:31 (CEST)
Og bed Bruger:Yoshididtaxfraud om at holde memes ude af artiklerne, de har ingen relevans her på Wikipedia. Mvh KnudW (diskussion) 20. aug 2019, 15:33 (CEST)

Så vidt jeg kan se er der (foreløbig?) blevet redigeret i Mol (enhed), Kelvin, Meter, Grundlæggende SI-enheder og Kilogram. --Weblars (diskussion) 23. aug 2019, 16:00 (CEST)

Tak for feedback. Eleverne har nu en hjemme-opgave for, så der kommer måske lidt mere aktivitet, specielt op til d. 12 september. Jeg håber de holder sig til stoffet, og ikke laver for mange tests og irrelevant indhold.--Søren Caspersen (diskussion) 29. aug 2019, 09:24 (CEST)