Wikipedia:Sammenskrivningsforslag/Kategori:Huset på Christianshavn

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Et kig på tilfældigt udvalgte artikler om afsnit af Huset på Christianshavn viser, at de generelt er nogle tynde affærer. Typisk består de af en linie tekst, der gentager det der allerede står i hovedartiklen, og en liste over medvirkende, hvoraf en stor del er de faste. Her og der er der nogle korte afsnitsreferatet. Generelt er indtrykket dog, at samtlige 84 afsnit lige så godt kunne samle i enkelt oversigtsartikel, hvor gæsteoptrædener så også kan nævnes efter behov.

Tilsvarende ser det ud med artiklerne i Kategori:Personer fra Huset på Christianshavn, der typisk består af nogle få linier tekst og en infoboks. Med mindre nogen synes, at sidstnævnte er direkte nødvendige, så vil de artikler også kunne sammenskrives uden større problemer. Artiklen om Rottehullet vil ligeledes passende kunne gå samme vej. --Dannebrog Spy (diskussion) 13. mar 2016, 22:35 (CET)

  • Sammenskriv Enig. For min skyld ingen alarm. Det kunne i øvrigt være rart at få fyldt lidt mere tekst på afsnittene. --Madglad (diskussion) 14. mar 2016, 02:29 (CET)
Nu er alle artikler om personer samt den om Rottehullet indskrevet i hovedartiklen. Der var ikke så meget brødtekst i de enkelte artikler, så det var hurtigt gjort. Helt så let har det imidlertid ikke været med den planlagte oversigt for afsnittene, for ved nærmere eftersyn viste der sig at være gæstemedvirkende i langt de fleste afsnit, mens en del af de faste springer afsnit over. Løsningen blev derfor at medtage listerne over medvirkende fra alle afsnit for at holde styr på tingene. Men da Skabelon:Afsnitsliste ikke tager højde for oplistning af medvirkende, har det kun været muligt at gøre det med simpelt opremsning. Men nu skulle den være ved at være på plads. --Dannebrog Spy (diskussion) 21. apr 2016, 15:18 (CEST)
Så blev afsnitsartiklerne sammenskrevet i Afsnit af Huset på Christianshavn. Nu er der så bare en stribe interne links, der skal rettes, men det er et mindre problem. --Dannebrog Spy (diskussion) 23. apr 2016, 16:37 (CEST)
Konklusion:
Artiklerne er sammenskrevet som foreslået. --Dannebrog Spy (diskussion) 23. apr 2016, 16:37 (CEST)