Wikipedia:Sletningsforslag/Anne Torpe

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Nulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.

Anne Torpe er en dansk billedkunstner. Den er oprettet af en ip-bruger. Hun har en hjemmeside, der er omtale af et værk på idoart, lidt på kunsten.nu (Der vist har om stort set alle kunstnere som har udstillet) og på artland. Derudover er der steder, som sælger eller har solgt hendes værker. Artiklen besriver, at hun har været med til at drive to udstillingssteder. Toxophilus (diskussion) 25. jun 2020, 10:17 (CEST)

  • Slet - jeg savner omtale. Det virker ikke til, at hun har slået ordentligt igennem. Toxophilus (diskussion) 25. jun 2020, 10:17 (CEST)
  • Slet - Det er for tyndt. --Santac (diskussion) 26. jun 2020, 09:30 (CEST)
Konklusion:
Fuld enighed om at slette. --|EPO| COM: 4. jul 2020, 07:56 (CEST)