Wikipedia:Sletningsforslag/B-samfundet

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Artiklen om B-samfundet blev oprettet i oktober 2007, og er herefter redigeret noget af en foreningens stifter. I oktober 2013 satte Bruger:Toxophilus skabelon på. Toxophilus har yderligere argumenteret på artiklens diskussionsside. Lad os tage diskussionen her.

  • Slet På det foreliggende grundlag mangler der kilder, der belyser, hvor mange medlemmer foreningen har. De 3.000 angivne medlemmer er (rigtig) mange, men medlemsskabet kan jo i princippet være knyttet til et "like" på Facebook eller tilsvarende. Foreningen må i mangel af troværdige oplysninger om medlemsantal vurderes på, hvorvidt de har været i stand til at præge debatten. Så vidt jeg kan se, har de været lidt i medierne (det er jo også en sjov historie), men det forekommer nu i høj grad at være et solo-projekt for formanden, og udover de lidt kuriøse optrædender, ses ikke at være efterladt et varigt aftryk. Pugilist (diskussion) 24. nov 2013, 13:30 (CET)
Tilføjelse: Det er ifølge foreningens hjemmeside gratis at være medlem, så på den baggrund er den kildeløse angivelse af antallet af medlemmer ikke så imponerende. Om medlemsskabet bemærkes, at der normalt følger et sæt vedtægter med, hvilket indebærer, at foreningens medlemmer mødes til generalforsamlinger, vælger bestyrelse, godkender regnskab osv. Intet af dette forekommer i forbindelse med "indmeldelsen" i foreningen. Melder man sig til fås blot en kvittering for, at informationen er modtaget. Foreningen opfylder således på ingen måde det, der normalt opfattes som værende kendetegnende for en forening, og medlemsskabet er således intet andet end et "like". Pugilist (diskussion) 24. nov 2013, 14:08 (CET)
Konklusion:
Enighed om sletning. Pugilist (diskussion) 1. dec 2013, 14:40 (CET)