Wikipedia:Sletningsforslag/Dortheavej

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Hej folkens.

Jeg ved ikke om Dortheavej (København) er notabel, men jeg vil højst sandsynligt ikke mene de andre er. Hvis "Dortheavej (København)" viser sig at være notabel, burde den kunne få "Dortheavej" (altså uden parenteser). Jeg har aldrig hørt om nogle af de andre det er sikkert bare sølvbryllupskvarterer ukendt uden for pågældende by.

  • Neutral hældende mod Slet. Hvis vi skulle have artikler om samtlige veje, herunder små villaveje, i Danmark, vil vi meget hurtigt nå de 200000 artikler.

Hilsen Christian Giersing [ disk // bidrag // e-mail ] 18. nov 2013, 19:07 (CET)

  • Slet Yep, jeg tænkte folk ville fylde ind efterhånden hvis der var noget notabelt, men...well, det sker jo sjældent - endnu. TherasTaneel (diskussion) 18. nov 2013, 19:10 (CET)
  • Slet - Det virker usandsynligt, at der skulle være noget interessant at skrive om den alle, og selv Dortheavej i København er jo kun interessant, fordi Ungdomshuset ligger der. Men en vej bliver jo ikke notabel, fordi der er placeret noget interessant på den.Toxophilus (diskussion) 26. nov 2013, 22:34 (CET)
  • Slet - som ovenstående. --Pixi Uno (diskussion) 2. dec 2013, 16:30 (CET)
  •  Kommentar - det er ikke første gang at vi har en diskussion om en given vej/plads, der findes flere steder - nok især dem om Rådhuspladsen (i København). Kunne man ikke i dette tilfælde, lave en generel artikel om alle Dortheavejene - altså noget i retning af: Dortheavej er en vej, der findes i xx kommuner. Etymologien er jo nok et eller andet sted den samme, så den kan man så beskrive og skulle der være forskellige Dorthea'er kan man komme ind på det. På den måde kommer vi uden om liste-cirkusset og får samtidigt en meningsfyldt artikel. --Henrik (heb, Diskussion   Bidrag   E-mail) 4. dec 2013, 17:45 (CET)

@Heb (og også andre): Man kunne i stedet for evt. lave en samlet liste med danske vejnavne, som optræder i mere end x (jeg ved ikke) byer, så man slipper for en masse uudbyggelige småartikler. Hilsen Christian Giersing [ disk // bidrag // e-mail ] 5. dec 2013, 18:36 (CET)

Konklusion:
Der er fuld enighed om at slette artiklen. --|EPO| COM: 13. dec 2013, 13:57 (CET)