Wikipedia:Sletningsforslag/Egedal Musikskole

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Egedal Musikskole har stået med notabilitet siden 2019, hvor DenBlaaElg indsatte skabelonen. Det er en sammenlægning af tre tidligere musikskoler i kommunen. Artiklen er meget kort, og har ingen kilder. De har en hjemmeside og google sporadisk omtale i lokalaviser, og ellers primært opslag på andre sider, med adressen på musikskolen. Toxophilus (diskussion) 7. jan 2020, 11:31 (CET)

  •  Formalia@Mrehn: som artikelopretter har du nok en mening. Toxophilus (diskussion) 7. jan 2020, 11:31 (CET)
  • Slet - musikskoler er ikke automatisk notable, og der er intet, som tyder på, at denne skole skulle være interessant nok til en artikel. Toxophilus (diskussion) 7. jan 2020, 11:31 (CET)
  • Slet / Sammenskriv - Musikskolen er del af Egedal Kommune, så artikelen kunne sammenskrives dertil.--Kjeldjoh (diskussion) 9. jan 2020, 10:43 (CET)
Konklusion:
Ikke megen debat, men ikke støtter for behold. Den ganske korte artikel slettes. Musikskolen er kommunal, men det giver mindre mening at skrive alle kommunale aktiviteter ind i kommuneartiklen. Er der ønske om det, kan enhver skrive ind i kommuneartiklen, at kommunen også driver en musikskole. --Pugilist (diskussion) 29. jan 2020, 09:17 (CET)