Wikipedia:Sletningsforslag/Hans Knudsen Instituttet

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Hvor er notabiliteten? --Kontoreg 13. sep 2013, 14:39 (CEST)

  • Slet - Jeg har svært ved at se notabiliteten. Hvornår skulle en "anden aktør" være bedre end de andre? --Kontoreg 13. sep 2013, 14:41 (CEST)
  •  Kommentar Hans Knudsen Instituttet har tidligere været en del af Samfundet og Hjemmet for Vanføre (Sahva) eller sagt mere korrekt, så opsplittes Vanføresamfundet i 1998 i 2 virksomheder, hvoraf den ene får navnet Hans Knudsen Instituttet. De øvrige aktiviteter i Vanføresamfundet videreføres under navnet Sahva. Hans Knudsen Instituttet har dermed historiske rødder tilbage til slutningen af 1800-tallet. Siden 1872 har Samfundet og Hjemmet for Vanføre drevet Håndværkskolen med det formål at give invalide mennesker uddannelse. Denne historiske uddannelsesinstitution udskilles altså fra Sahva og hedder nu Hans Knudsen Instituttet. Jeg forstår ikke spørgsmålet om, hvornår en 'anden aktør' er bedre end andre. På Wikipædia er et bredt udvalg af private virksomheder beskrevet. Mange er totalt ukendte for de fleste. Jobfirmaer er også private virksomheder og kendt i brede dele af befolkningen. Ikke mindst fordi hundredtusindvis af ledige i de seneste år personligt har stiftet bekendtskab med jobfirmaerne. Jeg mener derfor, at artikler om de mest kendte jobfirmaer i Danmark er relevante på Wikipedia. --Anette P Hansen (diskussion) 16. sep 2013, 13:34 (CEST)
  • Lille Behold Slet - Så vidt jeg kan læse af Hans Knudsen Instituttets hjemmeside, så er det en videreudvikling af foreningen Samfundet, som antager sig vanføre og lemlæstede børn fra 1872. Selv om alder ikke er et formelt krav, så blev artiklen om butikken Harder i sin tid gendannet - lagt overvejende på grund af sin høje alder (fra 1895). Jeg stemte ganske vist imod gendannelse dengang, men lige må være lige, uanset om det er butikker eller foreninger. --Henrik (heb, Diskussion   Bidrag   E-mail) 16. sep 2013, 14:21 (CEST)
  •  Kommentar Samfundet og Hjemmet for Vanføre bliver etableret i 1872 under navnet Samfundet, som antager sig vanføre og lemlæstede børn. Det har flere gange skiftet navn og hedder nu Sahva. På hjemmesiden http://www.sahva.dk/andet/historien-om-sahva findes en bedre beskrivelse af Vanføresamfundet. --Anette P Hansen (diskussion) 16. sep 2013, 14:33 (CEST)
    • Jeg troede at det Hans Knudsens Instituttet Samfundet, som antager sig vanføre og lemlæstede børn var blevet til. Hvis ikke det er tilfælde har jeg svært ved at se argumenter for at beholde, så jeg ændrer til slet. --Henrik (heb, Diskussion   Bidrag   E-mail) 17. sep 2013, 09:08 (CEST)
  • Slet - det ligner mest af alt reklame for en privat virksomhed. Rmir2 (diskussion) 23. sep 2013, 06:25 (CEST)
Konklusion:
Klar overvægt for sletning. Pugilist (diskussion) 9. okt 2013, 12:00 (CEST)