Wikipedia:Sletningsforslag/Hotel Inferno (1994)

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Hotel Inferno (1994) var en danseforstilling som Micado danse Ensemble opførte i 1994. Bruger:Münster har oprettet den. Der findes omtale på munster-swendsen.dk, men jeg antager at det også er forfatteren til artiklen. Se i øvrigt også en anden af deres forestillinger, som jeg har har indstillet til sletning. Toxophilus (diskussion) 12. aug 2020, 08:36 (CEST)

  • Slet - Er alle sceneforestillinger notable? Det mener jeg ikke. Den her har ikke meget indhold udover de medvirkende, og den kan fint indskrives i Micado danse Ensemble. Toxophilus (diskussion) 12. aug 2020, 08:36 (CEST)
  • Slet. Efter min mening kan teaterforestillinger (herunder danseteater) være relevante. Hvis de skaber presseomtale ud over gængse anmeldelser, skaber debat og er nyskabende. Det gælder overhovedet ikke her. --Madglad (diskussion) 13. aug 2020, 08:57 (CEST)
  • Slet - Enig med ovenstående, hvis et teaterstykke skaber omtale, er historisk relevant eller er kulturelt relevant såsom et dukkehjem eller hvis det har haft et stort publikum såsom Røde Orm, eller hvis det er særligt agtet blandt folk der ved noget om teater, eller på en anden måde er bemærkelsesværdig så kan fremstillingen få sin egen artikel. Andre overvejelser kunne være om manuskriptet er publiceret, og om det har fået mediedækning udover tiden lige efter første fremførelse. Hvis der derimod ikke kan skrives stort mere end teaterstykket var opført der og der af den og den, så vil jeg mene at der ikke er grundlag for en selvstændig artikel. John Cambrick (diskussion) 13. aug 2020, 10:08 (CEST)
  • Sammenskriv til Micado danse Ensemble. Som udgangspunkt mener jeg ikke der er grund til at diskutere notabiliteten af enkelte værker, når gruppen er notabel, da det blot er en uddybende artikel. Men denne artikel er så kortfattet, at den kan slettes som værende uencyklopædisk, og efterlade et redirect--Kjeldjoh (diskussion) 13. aug 2020, 13:04 (CEST)
Konklusion:
Der er fuld enighed om, at artiklen ikke er god nok i sin nuværende form. Men den kan sagtens reduceres til en omdirigering. --|EPO| COM: 20. aug 2020, 17:34 (CEST)