Wikipedia:Sletningsforslag/Rune Guldager Grønkjær

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Nulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.

Rune Guldager Grønkjær har stået med notabilitet siden 2019 efter KnudW satte skabelonen på med kommentaren Kan ikke finde nogen kilder og den er slettet før, da ældre udgaver udelukkende omhandlede halv-proffesionel karriere. Lad os få det afklaret. Der er tale om en halvprofessionel fodboldspiller. Han har været på U17-landsholdet og spillet i Superettan, der er den næstbedste svenske fodboldliga. Artiklen er oprettet af en IP-bruger. Toxophilus (diskussion) 28. jan 2020, 07:03 (CET)

  •  Kommentar - Jeg aner intet om fodbold. Hvis nogen kan pege på en ting, der gør ham automatisk notabel på baggrund af hans meritter, så stemmer jeg for et behold, ellers bør den slettes. Toxophilus (diskussion) 28. jan 2020, 07:03 (CET)
  •  Kommentar Han har ikke spillet på U-landshold ifølge DBU. Tøndemageren 28. jan 2020, 09:11 (CET)
Konklusion:
Artiklen er hurtigtslettet, da der absolut intet er at finde på pågældende "fodboldspiller". Tøndemageren 28. jan 2020, 09:13 (CET)