Wikipedia:Sletningsforslag/Serdal Benli

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Nuvola apps edu languages.svgNulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.

Serdal Benli har ifølge artiklen siddet i en kommunalbestyrelse og i regionsrådet, hvilket normalt ikke er nok. Han stiller så tillige op til Folketinget, hvilket heller ikke er nok. Af yderligere meritter har han opnået den ære at få sin hjemmeside hacket, hvilket han vist selv knytter sammen med angreb på den noget mere notable Desmond Tutu. Efter vor normale standarder mener jeg ikke, at han opfylder kravene. Historien om hjemmesiden er kuriøs, men giver ikke notabilitet. Pugilist (diskussion) 22. jul 2013, 09:39 (CEST)

  • Symbol delete vote.svg Slet Pugilist (diskussion) 22. jul 2013, 09:39 (CEST)
  • Symbol delete vote.svg Slet jf. overstående. --Simeondahl (diskussion) 22. jul 2013, 18:29 (CEST)
    • Symbol keep vote.svg Behold - Undskyld, jeg havde set den forkte artikel. Jeg syntes helt sikkert at Serdal Benli er notable nok til en Wikipedia artikel. Han har været medlem af Socialistisk Folkeparti siden 2003. At hans hjemmeside er blevet hacked er vel irrelevant for om han er notable eller ej :) (skrev Simeondahl (diskussion • bidrag) 22. jul 2013, 18:32‎. Husk at signere dine indlæg.)
Er det dit synspunkt, at medlemskab af et politisk parti i 10 år giver notabilitet? Pugilist (diskussion) 22. jul 2013, 21:50 (CEST)
Symbol comment vote.svg Kommentar Jeg mente at kunne erindre, at vi netop nåede den modsatte konklusion og alene anerkendte regionrådsformænd, men kan se, at jeg åbenbart huskede forkert. Jeg mener personligt, at Nicos bemærkning i den refererede diskussion er korrekt: Nemlig, at det ikke bør være et formelt kriterium, men derimod et spørgsmål, om der er noget at skrive om den biograferede, hvilket jeg ikke mener er tilfældet her (bortset altså fra, at han åbenbart har været medlem af SF i 10 år uden at være skiftet til Socialdemokraterne ....). Men da regionsrådsmedlemmer anses som notable pr. definition, er der ikke grund til at diskutere yderligere på dette konkrete sletteforslag. (skrev Pugilist (diskussion • bidrag) 23. jul 2013, 08:45‎. Husk at signere dine indlæg.)
Crystal Clear action apply.pngKonklusion:
Regionsrådsmedlemmer er tidligere anset som notable pr. definition. En eventuel slettediskussion bør derfor være mere generel og føres andet sted. Pugilist (diskussion) 23. jul 2013, 08:45 (CEST)