Wikipedia:Sletningsforslag/To Gents

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

To Gents er et dansk destilleri. Den er oprettet af Bruger:Whynot1241, og Bruger:Nico har med rette været forbi med {{reklame}}. Det er et famileselskab, med en hjemmeside. Der er anmeldelser et par steder som romhatten og rumratings.com. Deres produkter sælges på bl.a. whisky.dk. Der er omtale på mandekogebogen.dk, og de har lavet smagninger. Der er opslag på proff.dk, men intet om antal ansatte. Omsætningen er langt under niveau for automaisk notabilitet. De har dog vundet en pris i Tyskland. Toxophilus (diskussion) 14. jun 2020, 20:32 (CEST)

  • Slet - deres produkter er sikkert gode nok, men jeg mener ikke, at de har gjort sig bemærket nok til en artikel. Der er ikke mange destillerier i Danmark, men om det er destilleri eller en skotøjsforretning, som kun sælger træsko i str 45 eller derover, gør ikke forskel. Toxophilus (diskussion) 14. jun 2020, 20:32 (CEST)
  •  Kommentar - Synes de er notable. Men artiklen har et pænt element af POV.--Honymand (diskussion) 2. jul 2020, 10:07 (CEST)
  • Slet De har opnået international hæder, så jeg synes, at de er notable. Sproget gør, at jeg mistænker, at artiklen er oprettet af nogen, som er lidt for tæt på emnet. Derfor mener jeg principielt, at artiklen skal slettes. --|EPO| COM: 11. jul 2020, 11:57 (CEST)
Konklusion:
Forslaget imødekommes.
Begrundelse:
Der er fuld enighed blandt de i diskussionen deltagende brugere om, at artiklen skal slettes. Der er imidlertid ikke enighed om årsagen. To brugere argumenterer for, at artiklen skal slettes, da indholdet ikke er af neutral karakter, men tilkendegiver, at de anser emnet for notabel. Én bruger finder ikke emnet notabelt. Der tegner sig således en tendens til, at emnet er notabelt, hvilket dog må endeligt afklares i en ny diskussion såfremt artiklen oprettes på ny med et neutralt indhold.
--Asger (diskussion • bidrag • e-mail) 15. jul 2020, 20:06 (CEST)