Brugerdiskussion:Kristjan Wager

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Artikler som jeg har arbejdet på (nye artikler eller gennemgribende ændringer):

Artikler som skal skrives:

Universiteter i Danmark:

Andre højere læreanstalter:

Betydningsfulde foreninger, institutioner og firmaer:

Begreber:

For en god ordens skyld må du hellere lige få vores standardvelkomst med nyttige links. Det er altid godt med nye brugere, der har planer om at få dækket nogle af vores huller.

Velkommen!

Hej og velkommen til Wikipedia. Vi takker dig for dine bidrag, og håber at du vil vende tilbage. Her er nogle gode links at starte med:

--Heelgrasper 30. maj 2005 kl. 23:33 (CEST)

Mange tak for velkomsten. Jeg har arbejdet lidt på den engelske udgave, og vil nok fortsat arbejde mest der, men jeg synes der er nogle meget graverende mangler i den danske version (jf. liste), som jeg vil arbejde på at få rettet op på.--Kristjan Wager 31. maj 2005 kl. 08:11 (CEST)

Artikler som jeg mener bør gennemarbejdes snarest[rediger kildetekst]

Generelt har vi problemer med artiklerne om højere læreanstalter/universiteter. Københavns Universitet og fakulteterne tilknyttet disse gennemgik jeg sidste år, men der er stadigvæk problemer med andre artikler:

Geografiske artikler

Derudover

Et lille tip fra en anden wikipedianer.
Når du gendanner efter hærværk, så er det vigtigt at huske at tilføje de rette test-skabeloner til hærværksmandens brugerdiskussionsside. Med dette kan man nemlig sidenhen se, at denne bruger allerede har fået en advarsel, næste gang samme bruger laver hærværk, og dermed kan vandaler blive behørigt blokeret. Og i større tilfælde af hærværk, kan registrering af brugerens IP og den tilhørende institution komme på tale, så institutionen ved gentagelser kan blive kontaktet.

--Morten Barklund [ disk / bidrag ] 5. apr 2006 kl. 13:40 (CEST)