Anja Steensig

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Question book-4.svg Der er for få eller ingen kildehenvisninger i denne artikel, hvilket er et problem. Du kan hjælpe ved at angive troværdige kilder til de påstande, som fremføres i artiklen.
Anja Steensig
Født Anja Steensig HolmbäckRediger på Wikidata
6. juni 1973Rediger på Wikidata
SilkeborgRediger på Wikidata
Information med symbolet Billede af blyant hentes fra Wikidata. Kildehenvisninger foreligger sammesteds.

Anja Steensig Holmbäck (født 6. juni 1973 i Silkeborg) er en dansk studievært.

Steensig læste efter studentereksamen film- og medievidenskab ved Københavns Universitet, men droppede i 1998 studiet efter et praktikophold i DR.

Hun blev i stedet ansat som programmedarbejder og debuterede som studievært på DR Sporten i 2000. I 2001 kom hun til Nordisk Film TV som studievært og tilrettelægger på bl.a. TV 2-programmerne Roomservice, Anja og BS på afveje og Go' aften Danmark. Hun skiftede i 2003 til BLU, hvor hun blev vært på TV3-programmerne Åbent hus, Åbent hus tager sydpå og Rent Fup. I 2007 blev hun selvstændig med AnjaSteensigPerformance, der bl.a. ydede skærmtræning. Fra januar 2010 til januar 2011 var hun vært på NOVAmorgenNova FM.

Eksterne henvisninger[redigér | redigér wikikode]

Vista-kdmconfig.pngArtiklen om Anja Steensig kan blive bedre, hvis der indsættes et (bedre) billede
Du kan hjælpe ved at afsøge Wikimedia Commons for et passende billede eller uploade et godt billede til Wikimedia Commons iht. de tilladte licenser og indsætte det i artiklen.