Anne Skare Nielsen

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Anne Skare Nielsen

Personlig information
Født 1971 Rediger på Wikidata
Vejle, Danmark Rediger på Wikidata
Nationalitet Danmark Dansk
Uddannelse og virke
Beskæftigelse Forfatter, forretningsperson Rediger på Wikidata
Information med symbolet Billede af blyant hentes fra Wikidata. Kildehenvisninger foreligger sammesteds.

Anne Skare Nielsen (født 1971 i Vejle) er en dansk fremtidsforsker, forfatter, foredragsholder og partner i Universal Futurist. Fra 2003-2019 var hun partner i Future Navigator.

Anne Skare Nielsen er uddannet biolog og cand.scient.pol. Hun har siddet i Kaospiloternes pædagogiske råd, Unicef Danmarks præsidium, advisory board for Dansk Rugby Union, TEDx Øresund og Folk & Forsvar. Endvidere har hun været bestyrelsesmedlem i The Organic Company og Spinderihallerne. Hun har tidligere været medlem af Etisk Råd og Videnskabsministeriets IKT-forum.

I 2007 var Anne Skare Nielsen sammen med Preben Mejer og Martin Thorborg dommmer i TV 2-programmet "Danmarks bedste ide". I nogle år[hvornår?] har hun medvirket i DR's radioprogram Filosoffen, forfatteren og fremtidskvinden. Hun har ligeledes indgået i vurderingspanelet for Kloge m2, der er et sponsorat under Realkredit Danmark. Hun har skrevet artikler om fremtiden[hvilke?] og bidraget til en bøger og essays, hvor hun bl.a. beskriver fremtidsforskningens metoder og anvendelsesmuligheder, samt analyserer menneskers livsperspektiver og værdier.

Anne Skare Nielsen er bosat i Dragør med mand og fire sønner.

Kildeangivelser[redigér | rediger kildetekst]

Der er for få eller ingen kildehenvisninger i denne artikel, hvilket er et problem. Du kan hjælpe ved at angive troværdige kilder til de påstande, som fremføres i artiklen.

Eksterne henvisninger[redigér | rediger kildetekst]

DanmarkSpire
Denne biografi om en dansker er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.
Biografi
Artiklen om Anne Skare Nielsen kan blive bedre, hvis der indsættes et (bedre) billede
Du kan hjælpe ved at afsøge Wikimedia Commons for et passende billede eller uploade et godt billede til Wikimedia Commons iht. de tilladte licenser og indsætte det i artiklen.