Anne Skare Nielsen

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Anne Skare Nielsen (født 1971 i Vejle) er en dansk fremtidsforsker, forfatter og partner i Future Navigator.

Anne Skare Nielsen er uddannet biolog og cand.scient.pol.. I Future Navigator arbejder hun med at bringe organisationer fra idé til succes og rejser rundt i hele verden som foredragsholder og provokatør. Derudover sidder hun i Kaospiloternes pædagogiske råd, Unicef Danmarks præsidium, advisory board for Dansk Rugby Union, TEDx Øresund og Folk & Forsvar. Endvidere er hun bestyrelsesmedlem i The Organic Company og Spinderihallerne. Hun har tidligere været medlem af Etisk Råd og Videnskabsministeriet IKT-forum.

I 2007 var Anne Skare Nielsen sammen med Preben Mejer og Martin Thorborg dommmer i TV 2-programmet "Danmarks bedste ide". I efterhånden en hel del år har hun vendt ord og begreber i DR's populære radioprogram Filosoffen, forfatteren og fremtidskvinden. Hun har ligeledes indgået i vurderingspanelet for Kloge m2, der er et sponsorat under Realkredit Danmark. Hun har skrevet adskillige artikler om fremtiden og bidraget til en lang række bøger og essays, hvor hun bl.a. beskriver fremtidsforskningens metoder og anvendelsesmuligheder, samt analyserer menneskers livsperspektiver og værdier.

Anne Skare Nielsen er bosat i Dragør med mand og fire sønner.

Eksterne henvisninger[redigér | redigér wikikode]


DanmarkStub
Denne biografi om en dansker er kun påbegyndt. Du kan hjælpe Wikipedia ved at tilføje mere.
Biografi
Vista-kdmconfig.pngArtiklen om Anne Skare Nielsen kan blive bedre, hvis der indsættes et (bedre) billede
Du kan hjælpe ved at afsøge Wikimedia Commons for et passende billede eller uploade et godt billede til Wikimedia Commons iht. de tilladte licenser og indsætte det i artiklen.