BC Hospitality Group

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
BC Hospitality Group
Virksomhedsinformation
Selskabsform Aktieselskab Rediger på Wikidata
Grundlagt 18. august 2016 Rediger på Wikidata
Hovedsæde København, Danmark Rediger på Wikidata
Organisation
Ejer BCHG Holding A/S Rediger på Wikidata
Eksterne henvisninger
Virksomhedens hjemmeside Rediger på Wikidata
CVR-nummer 37939838 Rediger på Wikidata
OpenCorporates dk/37939838 Rediger på Wikidata
Information med symbolet Billede af blyant hentes fra Wikidata.

BC Hospitality Group A/S blev etableret i 2014[kilde mangler] og er en af Danmarks største virksomheder inden for hoteller, konferencer, messer og hospitality. BC Hospitality Group består af følgende:

BC Hospitality Group råder over 1.579 hotelværelser, 162 møde- og konferencelokaler og ca. 200.000 m2 konference- og møde- og eventfaciliteter med plads til over 30.000 personer.

14.05.2020 kom det frem, at selskabet har modtaget hjælpepakker, selvom BC Hospitality Group er ejet i skattely: https://nyheder.tv2.dk/samfund/2020-05-14-selskaber-ejet-i-skattely-har-faaet-261000000-kroner-fra-hjaelpepakker-se

Ejerskab og ledelse[redigér | redigér wikikode]

BC Hospitality Group er ejet af BCHG Holding A/S der er for aktiemajoritetens vedkommende ejet gennem ejerkæden Bella Solstra A/S, Bella Sostra Holding A/S, Solstra Investments A/S af en virksomhed på Cypern: Solstra Holdings Cyprus Limited. Som reel ejer er angivet Alshair Fiyaz. En mindre aktiepost af BCHG Holding A/S er ejet af Alm. Brand Bank A/S, der er ejet af Alm. Brand.

Administrerende direktør er Allan Linneberg-Agerholm.

Question book-4.svg Der er for få eller ingen kildehenvisninger i denne artikel, hvilket er et problem. Du kan hjælpe ved at angive troværdige kilder til de påstande, som fremføres i artiklen.