Brian Lykke

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Brian Lykke

Brian Lykke as Allan Sindberg (1).jpg

Personlig information
Født 23. april 1976 (46 år) Rediger på Wikidata
Uddannelse og virke
Beskæftigelse Stemmeskuespiller, skuespiller Rediger på Wikidata
Information med symbolet Billede af blyant hentes fra Wikidata. Kildehenvisninger foreligger sammesteds.
Question book-4.svg Der er for få eller ingen kildehenvisninger i denne artikel, hvilket er et problem. Du kan hjælpe ved at angive troværdige kilder til de påstande, som fremføres i artiklen.

Brian Lykke (født 23. april 1976 i Silkeborg) er en dansk skuespiller, komiker og tekstforfatter. Lykke blev optaget i Kraks Blå Bog i 2014.

Karriere[redigér | rediger kildetekst]

Lykke blev landskendt i rollen som Miklos Raboszki i DR-satireserien Trio van Gogh. Lykke har ligeledes i DR-regi medvirket i Torsdag i 2'eren og Drengene Fra Angora samt skrevet og medvirket i radioserien Opfindelsen & Søn sendt på P3 i 2006. Lykke har også været en del af Krysters Kartel sammen med Christine Exner, Laura Kvist, Troels Malling. I 2010 har han desuden medvirket som trucker i Osman og JeppeDR Ramasjang, samt i en række biroller i satiren SkråplanDR2. Lykke lægger også dansk stemme til Hest i dukke-serien Cowboy, Indianer og Hest. Lykke har medvirket i 5 sæsoner af Live fra Bremen og vundet den danske TV-prisen for både Krysters Kartel og Osman & Jeppe.

Optrædener[redigér | rediger kildetekst]

Filmografi[redigér | rediger kildetekst]

Podcast[redigér | rediger kildetekst]

Eksterne henvisninger[redigér | rediger kildetekst]


SkuespillerSpire
Denne danske skuespillerbiografi er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.
Biografi