Bruger:Metalindustrien/arkiv1

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Lhademmor, har slettet indlægget om køjse, hvilket netop strider imod god tone, hun virker meget umoden af en administrator at være jvf. hendes profil tekst. Jeg ser gerne at artiklen om køjse kommer tilbage igen, ellers vil jeg kontakte vedkommende der gjorde hende til admin.
Tag nu at sætte dig ind i hvordan Wikipedia fungerer, før du dømmer andre. Wikipedia er ikke Wikiordbogen. - Kåre Thor Olsen (Kaare) 12. apr 2006 kl. 09:47 (CEST)

Lhademmor, vi sletter ikke indlæg på wikipedia - det strider mod god tone (Wikipedia:Wikikette). Du er derimod velkommen til arkivere indlæg, f.eks. under Bruger:Lhademmor/arkiv. --Sir48 (Thyge) 8. sep 2005 kl. 17:33 (CEST)

Tak for informationerne. --FlemmingLeer

Mht. "søgning på debatindhold"[redigér | rediger kildetekst]

Hej Lhademmor (Kopi)

Bland dig endeligt.

Min tanke er at kunne udvikle artikel om biologisk bekæmpelse af f.eks. paradentose, ved at flere bidrager med deres specialviden og erfaringer om emnet.

Jeg valgte først at skrive artikel, hvor jeg med henvisning til læserbrev svar ([www.tandogmund.dk]), der omtaler at Yoghurt Naturel har en gavnlig- men ukendt effekt på paradentose. Størrelsen af den "Ukendt effekt" er kendt viden som jeg opfordrede til at få noteret i artikel. Jeg blev rådet til at flytte min opfordring til en diskussion om "paradentose". Men da "Søg" funktionen på www.Wikipedia.dk ikke giver hits på et ord i et diskussionsindlæg (som derfor findes af få), ønsker jeg "Søg" udvidet med mulighed for også at søge på diskussionsindlæg.

Et formål med en encyklopædi på www. er vel også at udnytte de enestående videndeling muligheder www. fora giver mulighed for! --BoyeHenningLauritzen 13. sep 2006 kl. 14:19 (CEST)

Jeg tror du misforstår. Det er rigtigt nok at Wikipedia er et sted hvor man kan bidrage med sin viden på områder man ved meget om. Men den viden skal sammenfattes til en artikel her. Wikipedia er ikke et sted hvor folk mødes og diskuterer deres interesser (det er i hvert fald ikke det primære formål). Ideelt kunne du f.eks. skrive mere om hvad paradentose er og så have et afsnit med at undersøgelser har vist at youghurt kan have gavnlig virkning etc. etc. og skrive et link til et sted uden for Wikipedia som dokumenterer dette. Og igen må jeg gøre opmærksom på at diskussionssiderne skal bruges til Wikipedia-artiklen og ændringer af samme. Faktisk hører indlæg som det du skrev slet ikke til på Wikipedia. Hvis du vil diskutere om youghurt har effekt på paradentose må du diskutere det andetsteds. Wikipedia har en - relativt - streng politik om ingen førstehåndsforskning så alt hvad der står på Wikipedia skal ideelt set have kraftig dokumentation andetstedsfra (selvom dette desværre ikke altid er tilfældet).
Wikipedia er altså en samling af "ting vi ved" og ikke et sted hvor man diskuterer emnet på fagligt niveau (jeg håber ikke det lød alt for sort!).

Jeg beklager at du har misforstået Wikipedias formål, men jeg håber da du vil kunne bruge Wikipedia alligevel - hvis du har flere problemer så spørg endelig! --Lhademmor 13. sep 2006 kl. 14:51 (CEST)

Baseball som AA[redigér | rediger kildetekst]

Jeg har tilladt mig at gendanne din flytning af Baseball til afslåede AA, da du så vidt jeg kan se læser reglerne forkert. Det hedder: Mindst 4 personer skal give deres besyv med, før en artikel kan blive anbefalet. Der er dermed kun et krav om at 4 personer kommenterer, hvoraf ingen må stemme imod, men intet krav om at 4 personer faktisk stemmer for. --Peter Andersen 15. sep 2006 kl. 17:28 (CEST)

Ang. afstemningen om baseball som AA kan du så ikke uddybe din neutrale stemme, Lhademmor? Jeg vil nemlig gerne forbedre artiklen i løbet af den næste måned, så den får endnu en chance, og du ændrede tilsyneladende ikke mening, efter artiklen blev wikificeret af Peter Andersen. --PhoenixV 18. sep 2006 kl. 15:20 (CEST)

Nu er det snart tid for baseball til at blive gennomineret (efter reglerne kan det ske d. 12/10). Jeg har fikset størstedelen af de røde links, og den burde være klar til endnu en afstemning. Hvordan gennominerer man? Artiklen har jo allerede en afstemningsside, som vel ikke bare skal overskrives? --PhoenixV 8. okt 2006 kl. 12:46 (CEST)

Det er blevet ordnet nu. --PhoenixV 11. okt 2006 kl. 20:42 (CEST)

Velkomst-skabelon[redigér | rediger kildetekst]

Hej Llademmor, Jeg synes vi bør komme til en konklusion på Skabelondiskussion:Velkommen, men ingen har kommenteret i 6 dage. Kunne du lægge vejen forbi og give din mening til kende om den foreslåede løsning? --Martin Manscher 17. sep 2006 kl. 10:09 (CEST)

Kapitæler og subnationale enheder[redigér | rediger kildetekst]

Hej Lhademmor, kan se at du har omdirigeret min nysoprettede Moskva oblast til Moskva Oblast. Er der nogen grund til at du mener at oblast skal være med stort? Jeg er ret ligeglad om det er med stort eller ikke, men kunne se at de Svenske len var med småt. Santac 22. sep 2006 kl. 18:04 (CEST)

Hej Santac. Den eneste grund var, at de andre "oblaster" der omtales i artiklen staves med stort. Jeg ved slet ikke hvad en oblast er. --¨23. sep 2006 kl. 12:15 (CEST)
Hej Lhademmor. Det svarer til et dansk amt. Har ikke lige kunnet finde et sted der beskriver regler for navngivning af subnationele enheder. Santac 24. sep 2006 kl. 12:37 (CEST)

Sletning i Commons Ticker[redigér | rediger kildetekst]

Hej Lhademmor . Commons Ticker er ved at blive lidt tung. Der er vel ikke noget i vejen for at slette nogle af de gamle posteringer ? - Den sidste uges tid skulle vel være nok ? -- Nico 24. sep 2006 kl. 12:29 (CEST)

Hej Nico. Der burde ikke være noget i vejen for at rydde det der allerede er ordnet. Evt. kan du jo arkivere det, så vi har informationerne hvis vi nu skulle få brug for dem. --Lhademmor 24. sep 2006 kl. 13:44 (CEST)

Go' idé - som jeg ser det, er det hovedsageligt de slettede billeder vi skal holde øje med. -- Nico 24. sep 2006 kl. 14:16 (CEST)

Københavns brand 1728 som AA[redigér | rediger kildetekst]

Du skriver at Københavns brand 1728 artiklen har mange røde links. Jeg mener at have udryddet mange af disse uden at have forringet værdien af artiklen jvf. Palnatokes bemærkning på afstemningssiden. Derfor ville jeg blive glad hvis du inden afstemningen afsluttes 26. september ville kaste endnu et blik på artiklen og se om dette vil kunne ændre din stemme.

På forhånd tak --Broadbeer 25. sep 2006 kl. 21:47 (CEST)

Gys vs. horror[redigér | rediger kildetekst]

Hey, du har listet dig som filminteresseret, så jeg ville lige høre, om du kunne lokkes til at kigge forbi Diskussion:Gys og komme med din mening :) --Morten Barklund [ disk / bidrag ] 27. sep 2006 kl. 16:39 (CEST)

50.000[redigér | rediger kildetekst]

Flot med de 50.000 sider vi passerede i weekenden. På et tidspunkt søndag, så jeg der var optalt 50.400 eller deromkring, men her til morgen kun 50.002 - hvad er der mon sket?! --JEK 2. okt 2006 kl. 09:27 (CEST)

Jeg ved det ikke (jeg har ikke personligt set at vi har haft +400), men der ryddes for tiden op i nogle gamle kategorier, så det kan være det er der der forsvinder en del artikler. Jeg er vist ikke den rigtige at spørge, men prøv evt. Bruger:Palnatoke da jeg tror at det er ham der rydder op. --Lhademmor 2. okt 2006 kl. 09:37 (CEST)

Nye brugere[redigér | rediger kildetekst]

Hej Lhademmor, Det eneste jeg ville var såmænd bare at glæde mig over dit projekt med en vejledning for nye brugere i 7 afsnit. Og så bare lov min medvirken, hvis den behøves!--Sten Porse 4. okt 2006 kl. 23:02 (CEST)

oversættelse fra norsk (bookmål)[redigér | rediger kildetekst]

Hej Lhademmor

Jeg har lige efter bedste oversat Tysklands historie (1814–1871)#Bismarck: Tysklands jernkansler fra den norske wikipedia. Men et ord har jeg ikke lige kunne finde et dansk ord for, nemlig embedsverk som jeg også har markeret med fed i artiklen. Da du ifølge din babel har lidt bedre forstand på vores naboers sprog ville det være rart hvis du kunne oversætte ordet. (og evt finde andre fejl).

På forhånd tak --Broadbeer 6. okt 2006 kl. 01:15 (CEST)

Det betyder "embedsværk", eller "embedsmandsapparat" --Martin Manscher 8. okt 2006 kl. 13:36 (CEST)

Bruger diskussion:Lhademmor - hvad sker der?[redigér | rediger kildetekst]

Jeg tror du er nødt til at ændre noget i forbindelse med CommonsTicker og flytningen af navnerummet brugerdiskussion. Se Bruger diskussion:Lhademmor. --Peter Andersen 11. okt 2006 kl. 18:09 (CEST)

Tænkte på om du måske havde overset dette? --Peter Andersen 17. okt 2006 kl. 18:21 (CEST)
Har skrevet til Duesentrieb om det - jeg har blot ikke fået noget svar endnu. --Lhademmor 17. okt 2006 kl. 20:55 (CEST)

Norsk tekst i Wikipedia:Kandidater til anbefalede artikler[redigér | rediger kildetekst]

Lige en ting til. Når man under Wikipedia:Kandidater til anbefalede artikler trykker på foreslå ny artikel er noget af det tekst der står på norsk. Jeg kan dog ikke umiddelbart se nogen måde at ændre det på. Kan du hjælpe? --Peter Andersen 11. okt 2006 kl. 19:42 (CEST)

Done --Lhademmor 13. okt 2006 kl. 10:40 (CEST)

Landsbybrønden[redigér | rediger kildetekst]

Hej Lhademmor. I et forsøg på at hjælpe en ny bruger har jeg lige oprettet et nyt emne på landsbybrønden. Desværre fik jeg lavet rod i overskrifterne. Kun du bringe det i orden?--Bsh 15. okt 2006 kl. 23:22 (CEST)

Done --Lhademmor 15. okt 2006 kl. 23:23 (CEST)
Takker!--Bsh 15. okt 2006 kl. 23:24 (CEST)


word.arvox.dk[redigér | rediger kildetekst]

Hej Lhademmor. jeg ville lige høre om hvordan linket til siden http://word.arvox.dk/?word er havnede på din brugerside. Ikke at jeg har noget mod at nogle linker til min side. --ArvoX 20. okt 2006 kl. 05:48 (CEST)

Jeg synes såmænd blot at linket er rigtig godt og 'bogmærkede' det på min brugerside :-). --Lhademmor 20. okt 2006 kl. 16:34 (CEST)

Flytte side tilbage[redigér | rediger kildetekst]

Hej Lhademmor

Kan jeg få dig til at flytte BioCentrum•DTU tilbage til BioCentrum-DTU jvf. Diskussion:BioCentrum•DTU? --Broadbeer 21. okt 2006 kl. 00:04 (CEST)

Hvervekampagne[redigér | rediger kildetekst]

Hej - Du har tidligere meldt dig til hvervekampagnen. Jeg har for en stykke tid siden foreslået en konkret kampagne under punktet "Aktuel kampagne", dog uden at nogen rigtig har kommenteret det, så hvis du lige ville kigge forbi og lægge en bemærkning ville det være fint.--Ankopedia 25. okt 2006 kl. 18:24 (CEST)

Ang. konklusion på WP:evaluering[redigér | rediger kildetekst]

Hej, er du ikke venlig lige at konkluderer på Wikipedia:Landsbybrønden/USA = Meget mangelfuld artikel inden d. 6/11? Jeg havde tidligere ansvaret for den, men har desværre ikke tid her i weekenden til at følge op.

Mvh --so9q 3. nov 2006 kl. 15:35 (CET)

Barnstar[redigér | rediger kildetekst]

Wikibrik i bronze tildelt af Sir48 for godt arbejde

Hej Lhademmor, som den, der var skyld i, at din udnævnelse til administrator blev udsat, synes jeg, at jeg nu skylder dig en belønning for det særdeles gode arbejde, du har præsteret siden din udnævnelse. Jeg tænker på organisering af skabeloner, forbedring af forside etc. etc. (og bortser lige dit forslag om kun at lægge billeder på Commons) :-). Tak for indsatsen indtil nu - den er lige til en barnstar, så her er den. --Sir48 (Thyge) 10. nov 2006 kl. 23:59 (CET)

Hørt hørt - Lhademmor trænger i høj grad til klap :-) Mvh Malene Thyssen 11. nov 2006 kl. 00:11 (CET)
Tillykke Lhademmor, det er dejligt at se at du lægger noget energi herinde. Forsiden er drøn-flot. Sådan!--so9q 11. nov 2006 kl. 01:17 (CET)