Skabelondiskussion:Velkommen

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Se også Skabelondiskussion:Velkommen (Gammel)

BLP[redigér wikikode]

Kunne, vi ikke inkludere et link til Wikipedia:Biografier af levende personer/Sager, i skabelonen henvendt til personer der prøver at rette i artikler om sig selv (så vi undgår flere sager som disse [1])? --Trade (diskussion) 25. sep 2012, 20:40 (CEST)

Facebook gruppen[redigér wikikode]

Der findes jo en dansk wikipedia facebook gruppe, flere af os er medlemmer, for at få flere kunne man måske opdater denne skabelon med et link til gruppen? Det er jo et godt sted at finde hjælp ! --vh.BillyDK (diskussion) 3. sep 2016, 14:50 (CEST)

Det synes jeg faktisk er en meget meget god idé. Lad os bruge de sociale medier, så meget som det kan lade sig gøre. mvh Tøndemageren (diskussion) 3. sep 2016, 15:07 (CEST)
Det synes jeg lyder som en dårlig idé. Lad os beholde modtagelsen af nye brugere samlet på Wikipedia, hvor alle kan overskue den. Det er langt fra alle Wikpedianere, der er på Facebook, endsige på Facebook-gruppen. Der er ingen grund til at sprede Wikipedia-diskussioner endnu mere ud end de allerede er. Af samme grund kunne man også fjerne henvisningen til IRC, den kan folk tidsnok lære at kende. --Madglad (diskussion) 8. sep 2016, 12:53 (CEST)
Som Madglad er jeg helt uenig. Det er Wikipedia vi ønsker at udvikle, ikke et kommercielt foretagende som Facebook. Hvis der mangler hjælp til noget i Wikipedia, så lad os uddybe det i Wikipedia, hvor alle kan få glæde af det, men henvis naturligvis gerne dertil fra Facebook, hvis nogen spørger dér. Jeg er også enig med Madglad i, at IRC-henvisningen bør fjernes af samme grund. - Kåre Thor Olsen (Kaare) (diskussion) 9. sep 2016, 20:39 (CEST)

edit request[redigér wikikode]

"Fil:Nuvola apps ksirc.png" → "Fil:Nuvola apps ksirc.svg"--Reseletti (diskussion) 24. nov 2017, 17:31 (CET)