Brugerdiskussion:83.136.93.4

  Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
  Information icon.svgBemærk,
  at denne IP-adresse, 83.136.93.4, er registreret til Thisted Gymnasium og er delt af flere brugere. Kommentarer, der efterlades på denne side, kan blive modtaget af andre brugere af denne IP og vil derfor for dem virke irrelevante. Man skal være opmærksom, hvis man blokerer denne IP eller gendanner ændringer uden at kontrollere disse ændringer først. Hvis du er en ikke-registreret bruger, der bruger Wikipedia fra denne adresse, så skyldes det ikke, at denne adresse er lig din computers adresse. I mange tilfælde vil det være adressen på en proxyserver, som står for kommunikationen mellem din browser og denne server. Sådanne proxier kan være delt af et utal af brugere, modsat de noget mindre antal brugere, der bruger den enkelte computer. Hvis irrelevante kommentarer på denne side generer dig, så kan du undgå dem ved simpelthen at oprette en brugerkonto til dig selv.
  Stop hand nuvola orange.svgHej 83.136.93.4. Jeg har opdaget, at dine redigeringer er i strid med vores politikker og normer.
  Jeg vil derfor henlede din opmærksomhed på, at tests, nonsens, jokes, chikane, reklamer og fejlagtige oplysninger ikke er velkomne. Måske var det ikke tilsigtet. I så fald vil jeg foreslå dig at læse følgende links med gode råd for at undgå gentagelser.


  Hvis du har lyst til at eksperimentere, brug Sandkassen.

  På forhånd tak, InsaneHacker (diskussion) 12. nov 2014, 10:40 (CET)
  Stop hand nuvola.svgHej 83.136.93.4. Stop venligst!
  Hvis du fortsætter med at vandalisere sider, vil der blive iværksat sanktioner mod dig. På forhånd tak, Arne (Amjaabc) (diskussion) 12. nov 2014, 13:44 (CET)
  Stop x nuvola.svgDu er blevet blokeret i 2 timer på grund af hærværk.
  Du vil ikke kunne foretage nogen redigeringer før denne blokering er udløbet. Slet ikke denne advarsel på denne side, da dette også vil blive betragtet som hærværk.

  Hvis du mener at blokeringen skyldes en fejl, kan du rette henvendelse til den administrator der har blokeret dig; se blokeringsloggen. --Cgt (diskussion) 16. apr 2015, 12:58 (CEST)

  Velkommen til denne diskussionsside

  Start en diskussion